• BIST 10225.48
  • Altın 4327.154
  • Dolar 40.222
  • Euro 46.94
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 30 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 30 °C
  • Berlin 20 °C

Van'daki Toplantı Elçi'siz!

Van'daki Toplantı Elçi'siz!
DTK’nın “Demokratik Özerklik” ilanından sonra, BDP milletvekileri ve Blok bileşenleri, 21-25 Temmuz tarihleri arasında Van'da toplanıyor.

 DTK’nın “Demokratik Özerklik” ilanından sonra, BDP milletvekileri ve Blok bileşenleri, 21-25 Temmuz tarihleri arasında Van'da toplanıyor. Özerklik ilanını eleştiren Şerafettin Elçi toplantıya katılmıyor.

İstanbul - BİA Haber Merkezi21 Temmuz 2011, Perşembe Demokratik Toplum Kongresi'nin (DTK) "Demokratik Özerklik" ilanından sonra, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) milletvekileri ve Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu bileşenleri, 21-25 Temmuz tarihleri arasında Van'da toplanıyor. Katılımcılara gelen çağrıda, beş gün sürecek olan toplantının, 'eğitim ve planlama' üzerine olacağı belirtiliyor. Gündeme ilişkin gelişmelerin de değerlendirileceği toplantıda, önümüzdeki döneme dair bir yol haritası çizilmesi bekleniyor.

"Demokratik Özerklik" kararı, yöntemi ve zamanlaması hakkında BDP içinden en sert eleştiriyi yapan Şerafettin Elçi, toplantıya katılmayacağını açıklarken, Altan Tan eleştirilerine rağmen katılacağını belirtti. Özerklik kararını destekleyen Levent Tüzel ise yurt dışında olacağı için toplantıda olamayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89