• BIST 10983.16
  • Altın 5775.039
  • Dolar 42.5003
  • Euro 49.5546
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 11 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C
  • Berlin 5 °C

Türkiye'den İsrail'e jet cevap

Türkiye'den İsrail'e jet cevap
'İsrailli yetkililerin basına beyanlar yoluyla mesaj vermeye çalışmak yerine ilişkilerin normalleşmesi için atılması beklenen adımları atmaları gerekmektedir'

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Selçuk Ünal, Türkiye'nin İsrail ile ilişkiler konusundaki tutumunda bir değişiklik olmadığını belirterek, "İsrailli yetkililerin basına beyanlar yoluyla mesaj vermeye çalışmak yerine ilişkilerin normalleşmesi için atılması beklenen adımları atmaları gerekmektedir" dedi. 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ünal, İsrailli bir dışişleri yetkilisinin basına beyanları hakkında yaptığı açıklamada, daha önce şart koşulan özür dilemeyi ima ederek, Türkiye'nin taleplerinden değişiklik olamadığını söyledi. 

"Türkiye-İsrail ilişkilerinin bulunduğu noktaya nasıl geldiği herkesin malumudur" diyen Ünal, şunları kaydetti: 

"Türkiye'nin bu konudaki tutumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır. İsrailli yetkililerin basına beyanlar yoluyla mesaj vermeye çalışmak yerine ilişkilerin normalleşmesi için atılması beklenen adımları atmaları gerekmektedir."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89