• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Diyarbakır 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 12 °C

Saadet Uygurlar için Çağlayan'a iniyor

Saadet Uygurlar için Çağlayan'a iniyor
Irak ve Filistin'de yaşanan trajediler için düzenlediği mitinglerle adından söz ettiren Saadet Partisi, Çin'in Doğu Türkistan'daki vahşeti için de meydana iniyor...

Saadet Partisi, Doğu Türkistan halkına uygulanan katliam ve zulmü protesto etmek için 12 Temmuz Pazar günü Çağlayan Meydanı’nda miting yapma kararı aldı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan yaptığı açıklamada, Doğu Türkistan’da günlerdir devam eden katliamların bir evvel sona erdirilmesi için Saadet Partisi olarak Çağlayan’da büyük bir miting yapma kararı aldıklarını belirterek, tüm vatandaşları mitinge katılmaya ve Doğu Türkistan halkına destek vermeye davet etti.

Doğu Türkistan’da yaşanan insanlık trajedisine karşı dünya kamuoyunu harekete geçmeye davet eden Erol Erdoğan, başta hükümet olmak üzere Birleşmiş Milletler ve İslam Konferansı Teşkilatı’nı gerekli girişimlerde bulunmaya çağırdı.

Saadet Partisi olarak en son Gazze için bir milyonun üzerinde katılımla Çağlayan’da büyük bir miting gerçekleştirdiklerini hatırlatan Erol Erdoğan, milletimizin yine aynı duyarlılık içinde Doğu Türkistan’ın da yanında olacağına inandıklarını ifade etti.

Erdoğan, mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Doğu Türkistan temsilcilerinin katılarak konuşma yapacağını belirtti.

MİTİNG GÜNÜ BU YOLLARA DİKKAT

İstanbul'da, Saadet Partisi'nce Pazar günü Çağlayan Meydanı'nda yapılacak miting dolayısıyla bazı yollar gerektiğinde trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 12 Temmuz Pazar günü 16.00-19.00 saatleri arasında Çağlayan Meydanı'nda yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle aynı gün saat 15.00'ten itibaren bazı yolların gerektiğinde trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, trafiğe kapatılabilecek yollar şöyle:

''Darülaceze, Piyalepaşa, Çağlayan Vatan, Kağıthane, Dr. Cemil Bengü, İzzet Paşa, Abide-i Hürriyet, 28 Nisan, Halide Edip Adıvar ve Fevzi Çakmak caddeleri ile Feriköy Kasap, Akar, Eğitim, Ayazma, Gürun, Fırın arkası, 1. Fırın Aralığı, Çınar, Çağlayan Top Sahası Yanı, Egemen, Yurt, Kanarya, Zafer, Yavuz, Avcılar ve Yeniyol sokakları.''

Açıklamada, toplantı nedeniyle Kasımpaşa'dan Piyalepaşa Bulvarı'na katılım, Çağlayan Piyalepaşa Bulvarına katılım, Okmeydanı Piyalepaşa Bulvarı'ndan Çağlayan istikametine katılım, D-100'den Çağlayan katılımı, D-100'den Kasımpaşa katılımı, Vatan Caddesi Çağlayan çıkışı, Mecidiyeköy'den Çağlayan'a gidiş Kuştepe Işıklar, Şişli istikametinden Çağlayan'a gidiş Hürriyet Tepe Işıklar, Kağıthane Caddesi'nden Çağlayan'a çıkış, Okmeydanı Kavşağı'ndan Darülaceze Caddesi'ne çıkış, TEM'den Darülaceze Caddesi'ne geliş, Piyalepaşa Darülaceze gelişi, Perpa Darülaceze gelişi, Gürsel Mahallesi gelişi, Halide Edip Caddesi Şişli gelişi, Şişli'den Çağlayan'a gelişin de trafiğe kapatılabileceği kaydedildi.

ALTERNATİF YOLLAR

Açıklamada, sürücülerin 12 Temmuz Pazar günü alternatif yolları kullanmaları istenerek, Kasımpaşa'dan Çağlayan yönüne gidecek sürücüler Okmeydanı ve Kağıthane istikametini, Okmeydanı'ndan Piyalepaşa yönüne gideceklerin Haliç Hasköy istikametini, D-100'den Çağlayan ve Piyalepaşa Bulvarına gideceklerin Okmeydanı ve Mecidiyeköy-Balmumcu istikametini kullanabileceği belirtildi.

Kağıthane'den Çağlayan yönüne gideceklerin Okmeydanı-Sütlüce-Çeliktepe-Gültepe istikametini, Vatan Caddesi'nden Çağlayan istikametine gideceklerin Kağıthane-Gülbağ-Mecidiyeköy istikametini, Mecidiyeköy'den Çağlayan yönüne gideceklerin E-5 veya Şişli yönünü tercih etmeleri önerilen açıklamada, Şişli'den Çağlayan yönüne gidecek sürücülerin E-5 Karayolu'ndan Mecidiyeköy-Kuştepe-Dereyolu istikametini, Okmeydanı'ndan Mecidiyeköy'e gideceklerin E-5 istikametini, TEM ve Okmeydanı'ndan Şişli istikametine gideceklerin ise Haliç veya Mecidiyeköy istikametlerini kullanmaları istendi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89