Saadet Partisi’nden 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun ‘çatı aday’ olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili yeni bir açıklama geldi.
Açıklamada ‘haberin veriliş tarzı’na itiraz edilerek yanlış anlaşılmalara meydan verilmemesi istendi. Bugün bazı haber sitelerinde, “Saadet Partisi’nin 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nu önereceği” yönünde haberler çıkması üzerine Parti Genel Merkezi’nden yazılı bir açıklama yapıldı.
‘BAĞLAYICILIĞI YOK’
“Haberin veriliş tarzının kamuoyunda yanlış anlamalara neden olabileceği” belirtilen açıklamada, “Saadet Partisi 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için herhangi bir karar almış değildir. Habere dayanak teşkil eden söz konusu ifadeler, Genel İdare Kurulu Üyemiz Sayın Bülent Kaya’nın kişisel kanaat ve değerlendirmelerini yansıtmaktadır. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Saadet Partimiz istişareye en fazla önem veren partilerin başında gelmektedir. Zamanı geldiğinde, parti yetkili organlarında gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra ülkemiz ve milletimiz için en uygun karar verilecektir. Bunun dışındaki açıklamalar ancak bir niyet ve düşünce beyanı olarak görülmelidir.”
Saadet Partisi isim vererek 'çatı aday' önerdi
Saadet Partisi'nden 'cumhurbaşkanı adayı' düzeltmesi

Saadet Partisi'nden yönetici Bülent Kaya'nın açıklamasına düzeltme: Kendi kanaati...
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler





ÖNE ÇIKANLAR
Fotoğraflarla Kürdistan’a dönen ilk hacı kafilesi
Başkent Hewler’de huzurevi
IŞİD’in son mevzisinden kaçış...
Kürdistan Parlamentosu'nun yeni üyeleri yemin etti
12345678
Sait Çürükkaya...
Antep'te sokak düğününe bombalı saldırı
Cizre'deki bodrumlarda ne yaşandı?
Nizamettin Ariç - Xakî Bîngol - Çîyayê Şengalê
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89
Tel : 0532 261 34 89
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.