• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 14 °C

MHP'liler Goebbels'in misyonunu sürdürüyor

MHP'liler Goebbels'in misyonunu sürdürüyor
Ömer Çelik, MHP sözcülerini Hitler'in Propaganda Bakanı Joseph Goebbels'e benzeterek, "Kara propagandanın tüm araçlarını kullanıyorlar" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın Danışmanı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, MHP sözcülerini Hitler'in Propaganda Bakanı Joseph Goebbels'e benzeterek, "Kara propagandanın tüm araçlarını kullanarak Başbakanımıza ve partimize iftira atma faaliyeti içindeler" dedi.

DEMOKRASİYE SABOTAJ

Çelik, Yeni Şafak'ın Demokratik Açılım sürecine yönelik sorularını cevapladı. MHP sözcülerinin içeriği henüz belli olmayan açılıma karşı fütursuzca davrandığını ifade eden Çelik, "Bu siyaset ve demokrasiye karşı sabotaj girişimidir. MHP haksız ve hukuksuz iddialarla Başbakan Erdoğan ve AK Parti'yi hedef alsa da özünde siyaset kurumunu ve demokrasiyi hedef almaktadır. Tıpkı Hitler'in propaganda Bakanı Goebbels gibi, kara propagandanın tüm araçlarını kullanarak Başbakanımıza ve partimize iftira atma faaliyeti içindeler" diye konuştu.

Goebbels'in, “Bana herhangi birinden herhangi bir söz getirin onu idam sehpasına götüreyim" sözünü hatırlatan Çelik, "MHP Türkiye'deki tartışma ortamına bu mantıkla yaklaşmaktadır. MHP'nin söylediği sözler kara propagandanın timsali olarak Türk siyasi tarihine geçecektir" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89