• BIST 9483.03
  • Altın 4180.06
  • Dolar 39.0272
  • Euro 44.2825
  • İstanbul 26 °C
  • Diyarbakır 32 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 30 °C
  • Berlin 11 °C

Mardin'de İl Eş Başkanı dahil 20 DBP'li tutuklandı

Mardin'de İl Eş Başkanı dahil 20 DBP'li tutuklandı
Mardin’de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 31 DBP’liden, aralarında İl Eş Başkanı Ahmet Eken’in de bulunduğu 20'si tutuklandı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde DBP il ve Derik, Nusaybin, Savur, Dargeçit, Ömerli, Mazıdağı ve Kızıltepe ilçe binaları ile çok sayıda adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, aralarında DBP İl Eş Başkanı Ahmet Eken’in de bulunduğu 31 partili dün adliyeye sevk edilmişti.

Savcılıkta ifadeleri alınan 31 kişiden 3’ü savcılık tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 28 kişi ise tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan şahıslardan 8’i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken aralarında DBP İl Eş Başkanı Ahmet Eken’in de bulunduğu 20 kişi ise tutuklandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89