• BIST 9509.17
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Berlin 12 °C

Kanadoğlu'nun içki parası askeri kantinden!

Kanadoğlu'nun içki parası askeri kantinden!
Kanadoğlu'nun, Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne ait orduevinde VIP hizmeti gördüğü ortaya çıktı.

Faili meçhul birçok siyasi cinayet işlemek ve hükümeti darbe ile devirmek suçlarından yargılanan Ergenekon sanıklarına verdiği destekle bilinen Ergenekon şüphelisi Sabih Kanadoğlu'nun, 20 Aralık 2009'da Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği'nin organize ettiği konferansa katıldıktan sonra Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne ait orduevinde VIP hizmeti gördüğü ortaya çıktı. 

ADD'NİN DAVETİYLE KONFERANS VERDİ

Kendisi de Ergenekon şüphelisi olan eski Başsavcı Kanadoğlu, Bandırma'da Barış Manço Kültür Merkezi'nde Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi'nin davetiyle bir konferans verdi. Kanadoğlu'nun konuşmasını burada Bandırma 6. Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ayhan Gümüş, CHP'li Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi Başkanı Melih Çınar da izledi.

10909

ORDUEVİNDE SAKALLI ONUR YEMEĞİ

Konferansın ardından Atatürkçü Düşünce Derneği, 6. Ana Jet Üssü'ne ait orduevinde Kanadoğlu'nun onuruna akşam yemeği verdi. Kanadoğlu'nun baş köşeye oturduğu yemek masasında Bandırma 6. Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ayhan Gümüş ve eşi ile diğer konuklar masanın kenarında oturuyor. Masada Kanadoğlu ve Gümüş ile eşinin yanı sıra, CHP'li Belediye Başkanı Sedat Pekel ve eşi, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan ile Bandırma Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Melih Çınar da yemek masasında yer aldı. Masada oturan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Melih Çınar'ın askeri birlik ve orduevlerinde yasak olmasına rağmen sakallı olması dikkat çekti. Öte yandan orduevlerinde Atatürkçü Düşünce Derneği'ne verilen benzer hizmetlerden diğer derneklerin yararlanıp yararlanamayacağı merak konusu..

YEMEĞİN FATURASI DEVLETE KESİLDİ

Orduevine girişte Tuğgeneral Ayhan Gümüş tarafından hazır-ol vaziyetinde karşılanarak adeta bir üst general muamelesi yapılan Kanadoğlu yemek masasındayken beraberindekilerle de fotoğraf çektirdi. Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından davet edilen Kanadoğlu'nun onuruna verilen yemeğin parasının yarısından fazlası 6. Ana Jet Üssü Kantin Başkanlığı'na, yani vergi yükümlülerinin verdiği vergilerden ordu evine ayrılan bütçeden, ödendi. 25 kişinin katıldığı ve meze ve sıcak yemeklerin yanı sıra rakı, cin ve şaraplı menü toplamda 757, 95 TL tuttu. 364 TL tutan 12 kişilik 149 seri numaralı yemek faturası aynı gün Atatürkçü Düşünce Derneği'ne kesilirken, geriye kalan 13 kişilik 393,95 TL'lik 150 seri numaralı fatura ise bir sonraki gün yani 21 Aralık 2009 tarihinde 6. Ana Jet Üssü Kantin Başkanlığı'na kesildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89