• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 5 °C

İşte Çiçek'in Övdüğü O Uzmanlar

İşte Çiçek'in Övdüğü O Uzmanlar
"Islak İmza" sahibi Albay Dursun Çiçek'in ses kaydında övgüyle bahsettiği 4 Adli Tıp uzmanının kimlikleri belli oldu. İşte Çiçek'e sahip çıkan o uzmanlar...

Dursun Çiçek'in yayınlanan ses kaydında “İrtica ile Mücadele Eylem Planı” altındaki imzanın kendisine ait olmadığı yönünde kanaat bildirdikleri için övgüyle bahsettiği 4 Adli Tıp uzmanının kimlikleri belli oldu.

“İrticayla Mücadele Eylem Planı”ndaki imzanın Dursun Çiçek'e ait olup olmadığının tesbit edilemediğini ileri süren 4 uzman böyle muhalefet şerhi koymuş.

“İrtica ile Mücadele Eylem Planı” altında imzası olan Albay Dursun Çiçek'in yayınlanan ses kaydında “Allah'ın sivili şerh koyuyor... Onun doğru gördüğünü Adli Tıp'tan daha mı şey” ifadelerini kullanmıştı.

Dursun Çiçek bu ifadeleri ile kendisi hakkında Adli Tıp Fizik İhtisas Dairesi Genel Kurulu tarafından belge altındaki imzanın kendisine ait olduğunu kesin hükme bağlayan Adli Tıp Raporu'na şerh koyan 4 Adli Tıp uzmanını işaret ediyordu.

Verdikleri şerh kararı ile Dursun Çiçek'i fazlasıyla memnun eden Adli Tıp uzmanlarının isimleri belli oldu. 4 Şubat 2010 günü yazılan muhalefet şerhine Uz. Dr. Hasan Karasu, Uz. Dr. Uğur Günaydın, Uz. Dr. Kağan Gürpınar ve Uz. Dr. Tuncay Çınar imza atmış.

ŞERH YAZISINDA NELER VAR?

Şerh kararına dört uzmanın da aynı satırlarla karşı çıkması dikkat çekiyor. Kararda, “İnceleme konusu belgenin dördüncü sayfasında Dursun Çiçek'e atfen atılı imza ile Dursun Çiçek'in mevcut mukayese imzaları arasında yapılan karşılaştırmada; biçimsel olarak benzerlik görülmekle birlikte, gerek inceleme konusu imzanın tersiminin basit taklidinin kolay olması, gerekse Dursun Çiçek'in mukayese imzalarının farklı tersim özellikleri gösteren ileri derecede polimorf ve basit tersimli imzalar olmaları nedeniyle inceleme konusu imzanın Dursun Çiçek'in el ürünü olduğu ya da olmadığı yönünde bir tespite gidilemediğini bildiririz” deniliyor.

DURSUN ÇİÇEK NE DEMİŞTİ?

Dursun Çiçek, ses kaydında konu ile ilgili şu ifadeleri kullanıyordu: “Hıfzı paşa ile şey zaten k..ndan korkuyorlar savcı, tek başıma yeldeğirmenlerle savaşır gibi savaşıyorum. Kime karşı, başbakana karşı, siyasete karşı, ona karşı, buna karşı savaşıyorum. Eşşek kadar kurum pazarlık yapıyorsa yazık yani. Allah'ın sivili şerh koyuyor ya ya Allah'ın sivili hiç adamla hiç tanışıklığım yok, ortak şeyim yok, ortak saldırıya maruz değiliz yani doğru olmasa bile adam tereddüt belirtir ya. Doğruymuş değil doğru, doğru değil ama diyelim ki doğru adam bir tereddüt ifade etmez mi ya? Onun doğru gördüğünü Adli Tıp'tan daha mı şey...”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89