• BIST 9313.04
  • Altın 4327.188
  • Dolar 39.394
  • Euro 45.6284
  • İstanbul 25 °C
  • Diyarbakır 31 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 33 °C
  • Berlin 23 °C

'İmamın Ordusu'na polis baskını

'İmamın Ordusu'na polis baskını
Ergenekon tutuklusu gazeteci Ahmet Şık'ın 'İmamın Ordusu' isimli kitabını baskıya hazırladığı düşünülen İthaki Yayınevi'ne baskın yapıldı.

Ergenekon tutuklusu gazeteci Ahmet Şık'ın 'İmamın Ordusu' isimli kitabını baskıya hazırladığı düşünülen İthaki Yayınevi'ne baskın yapıldı.

Polis, Ergenekon soruşturmasını yürüten Savcı Zekeriye Öz'ün talimatıyla, Ergenekon tutuklusu gazeteci Ahmet Şık'ın kitabını yayımlayacağı düşünülen İthaki Yayınevi'ne baskın yaptı.

Yayınevi'nin Kadıköy'deki merkezinde akşam saatlerinde başlayan aramalar yaklaşık 6 saat sürdü.

Baskının Ahmet Şık’ın henüz piyasaya çıkamayan ‘İmamın Ordusu’ isimli kitabıyla alakalı olduğu belirtilirken, yayınevi yetkililerinden, bu kitapla ilgili bir yayın hazırlığı içerisinde olmadıkları açıklaması geldi.

Poilisin, Şık’ın daha önceki kitabını yayınladığı için İthaki Yayınevi’ne baskın yaptığı belirtilirken, kitabın bir kopyasının da yayınevinde bulunduğu belirtildi.

Ahmet Şık gözaltına alındığında, avukatı Şık'ın yeni yazdığı 'İmamın Ordusu' isimli kitabı yayımlamaya hazırladığını söylemişti.

Ahmet Şık'ın baskıya hazırlanan son kitabının kopyası, odatv'ye yapılan baskında bulunmuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89