• BIST 9686.11
  • Altın 4200.94
  • Dolar 39.1463
  • Euro 44.982
  • İstanbul 26 °C
  • Diyarbakır 34 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 31 °C
  • Berlin 21 °C

İçişleri Bakanı Beşir Atalay Erbil'de

İçişleri Bakanı Beşir Atalay Erbil'de
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Irak'ın kuzeyindeki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile görüşmek üzere Erbil'e geldi.

Uluslararası Erbil Havaalanı'nda Bakan Beşir Atalay ve beraberindekileri, Türkiye Bağdat Büyükelçisi Murat Özçelik, Erbil Başkonsolosu Aydın Selcen, Kürt Yönetimi Türkiye Masası Şefi Abduselam Reşit, Divan Başkanı Fuad Hüseyin Diş ilişkiler Sorumlusu Felah Mustafa karşıladı.

Bakan Atalay, buradan Mesut Barzani ile görüşmek üzere Selahaddin kentine geçti.

Irak’ın başkenti Bağdat’ta dün Türkiye, Irak ve ABD arasında PKK’ye karşı oluşturulan üçlü mekanizmanın toplantısı gerçekleştirilmişti. Barzani ile görüşmede Bağdat toplantısında ele alınan konuların da görüşülmesi bekleniyor.

MİT Müsteşarı Fidan'ın bir-iki hafta içinde Hewler’e giderek Kürt yönetiminin önde gelen yetkilileri ile PKK konusunda görüşeceği bildirildi. Gelen bilgilere göre Fidan için Kürt yönetiminden gerekli randevuların alındığı da belirtiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89