• BIST 9486.56
  • Altın 4175.093
  • Dolar 39.1971
  • Euro 44.6439
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 20 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 19 °C
  • Berlin 14 °C

Hurşit Güneş'ten o sözlere yalanlama

Hurşit Güneş'ten o sözlere yalanlama
CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, kendisine ait olmayan sözleri kullananlar ve yazanlar hakkında dava açacağını bildirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, kendisine ait olmayan sözleri kullananlar ve yazanlar hakkında dava açacağını bildirdi.

Güneş, yazılı açıklamasında, "Bana atfedilen ’Kürtler eninde sonunda bizim kucağımıza oturacak’ sözünün söylenmesi değil, düşünülmesi bile insanlık dışı, edebe, ahlaka ve CHP’li olma kültürüne, terbiyesine aykırıdır" ifadesini kullandı.

Güneş, şunları kaydetti:

"Söylenmemiş sözü söylenmiş gibi kullananlar ve yazanlar hakkında hem tazminat hem de ceza davası açıyorum. Yalan haberi tekzip etmeme rağmen asılsız haberi yayanlar yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir. CHP’nin yükselişinden rahatsız ve tedirgin olanların yalanlarının, başta AKP olmak üzere, siyaseten başkalarının veya böylesi yalanlardan medet uman birilerinin değirmenine su taşımasına izin vermeyecek, oyunlarını bozacak ve mutlaka hesap soracağım."

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • Mehmet Gülseren03 Şubat 2011 Perşembe 12:35Yuh diyorum

      Yarın utanmadan gelip Kürtlerden oy isteyecek bu ırkçı kafatasçılar.
      Yuh,yuh.

      Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89