• BIST 10121.52
  • Altın 4330.152
  • Dolar 40.1973
  • Euro 46.874
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 28 °C
  • Berlin 15 °C

HAK-PAR’dan ‘ittifak’ açıklaması

HAK-PAR’dan ‘ittifak’ açıklaması
Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Karakoç, seçimlere bağımsız adaylarla gireceklerini yineledi.

Refik Karakoç, yaptığı açıklamada, Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP), kendisine milletvekilliği teklifi yaptığı iddiasının doğru olmadığını belirtti.

Bazı yayın organlarında, iki parti arasında ittifak konusunda görüşmelerin devam ettiği, “HAK-PAR’ın, HDP ile seçim ittifakını kabul etmesi halinde bir vekil adayına razı olamayacağı” ileri sürülmüştü.

HAK-PAR, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da seçimlere bağımsız adaylarla gireceğini duyurmuştu.

HAK-PAR Genel Başkanı konuya ilişkin şunları söyledi:

“HDP heyetinin 04.05 2018 tarihinde HAK-PAR Diyarbakır İl Örgütünü ziyaret ettiği ve Genel Merkez yöneticilerimizle görüştüğü doğrudur. Bu ziyarette yapılan konuşmalar kamuoyu ile paylaşılmış, Partimizin bağımsız adaylarla seçimlere müdahale edeceği deklere edilmiş, Hiçbir pazarlık içine girmeyeceği ilan edilmiştir.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89