• BIST 10189.02
  • Altın 4303.286
  • Dolar 39.889
  • Euro 47.0547
  • İstanbul 21 °C
  • Diyarbakır 26 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 22 °C

Gazetecileri önkoşulsuz serbest bırak!

Gazetecileri önkoşulsuz serbest bırak!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye’ye, 'İki gazeteci vatandaşımızı zaman geçirmeden önkoşulsuz serbest bırak' çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu, Ak Parti hükümetine de “Can güvenlikleri olmayan ve akıbetlerinden sağlıklı haber alınamayan Suriye’deki gazeteciler konusunda ‘ilgileniyoruz’ demekten daha ciddi, sorumlu ve sonuç alıcı girişimlerde bulun. Özköse ve Coşkun ailelerini de sağlıklı bilgilendir” uyarısında bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun yazılı açıklaması şöyle: “Can güvenlikleri olmayan vatandaşımız iki gazetecinin nerede tutulduğu ve görevlerini yapmaktan neden alıkonulduğu bilinmemektedir. Bu koşullarda hükümetin ‘ilgileniyoruz’ demesi, ne gazetecilerin ailelerini ne de meslektaşlarını tatmin etmekte, üzüntülerini hafifletmektedir.Bu vesileyle en kısa sürede Adem Özköse ve Hamit Coşkun’a kavuşmaları temennisiyle, ailelerinin ve meslektaşlarının üzüntülerini paylaşıyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89