• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 12 °C

Gazeteci Şamil Tayyar da aday adayı

Gazeteci Şamil Tayyar da aday adayı
Roman sanatçı Balık Ayhan ile eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti'den aday adayı oldu.

Roman sanatçı Balık Ayhan ile eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti'den aday adayı oldu. Gazeteci-Yazar Şamil Tayyar da, Gaziantep'te AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvurdu. 

Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, vatandaşın sokakta gösterdiği teveccühün, yapılmış hizmetlerin her geçen gün daha iyi anlaşılmaya başladığını gösterdiğini belirtti. 

Başlayamadığı projeleri hayata geçirmek, yarım kalan hizmet ve projelerini tamamlamak için milletvekili aday adayı olduğunu belirten Türel, "12 Haziran, Antalya için bir fırsattır, hayal kırıklıklarını onarma zamanıdır. Yeni bir başlangıçtır" dedi.

Gazeteci-Yazar Şamil Tayyar, Gaziantep'te AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvurdu.

AK Parti İl Başkanlığına giderek dilekçesini AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'e veren Tayyar, öz geçmiş olarak da 5 kitabını sundu.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Tayyar'a parti rozeti taktı, kendisini AK Parti'de siyaseti düşündüğü için tebrik etti, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tayyar, "Neden AK Parti'den ve Gaziantep'ten aday adayı olduğu" sorusu üzerine, son 9 yılda Türkiye'de Cumhuriyet tarihinde yapılan ve devrim gibi nitelenebilecek çok önemli icraatlara imza atıldığını düşündüğünü söyledi.

Tayyar, Gaziantep'in, doğup büyüdüğü il olduğunu, buraya vefa borcunun bulunduğunu söyledi.

Star Gazetesi Ankara Temsilciliği görevini yakında bırakacağını, Ankara'ya döndükten sonra bu konudaki istifa dilekçesini gazete yönetimine sunacağını, bir tek geriye yazarlık şapkasının kalacağını dile getiren Tayyar, "Köşe yazarlığımı da aday listelerinin açıklanacağı 11 Nisan günü bir veda yazısıyla bırakmayı düşünüyorum" diye konuştu.

Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Reyhan Gazel, milletvekili seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Et Balık Kurumu Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek memleketi Sivas'ta AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Bekir Ulubaş, "Deneyimli ve tecrübeli bir devlet adamı olarak Sivas'ın, dolayısıyla Türkiye'nin hizmetine talibim" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığı görevinden istifa ederek memleketi Sivas'tan AK Parti milletvekili aday adaylığını açıklayan İsmet Yılmaz, "Ülkemize ve Sivas'ımıza hizmet etmek onurların ve payelerin en yücesidir" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa ederek memleketi Sivas'tan AK Parti milletvekili aday adaylığını açıklayan Selahattin Çimen, AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

"Balık Ayhan" adıyla bilinen Roman sanatçı Ayhan Küçükboyacı, milletvekili aday adaylığı için başvurdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89