• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Diyarbakır 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 10 °C

Erdoğan'ın sürpriz Baykal buluşması!

Erdoğan'ın sürpriz Baykal buluşması!
Baykal çağırdı Erdoğan gitmedi ama iki lider hayırlı bir iş için bu akşam bir araya geldi. İşte ayrıntılar;

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile düğünde biraraya geldi. İki lider Anayasa Başkanı Haşim Kılıç'ın oğlunun düğününe katıldı.

İstanbul’da avukatlık yapan Ahmet Şirvan Kılıç ve Hande Kübra Taşçıoğlu’nun nikah şahitliğini Baykal ve Erdoğan’ın yaptı. Nikah töreninin ardından genç çift şahitler ve davetliler ile fotoğraf çektirdi.

Düğüne katılan Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, düğünden erken ayrıldı. Gribal enfeksiyon nedeniyle 'Hayırlı olsun' demeye geldiğini belirten Güzel, "Kimseyle görüşmedim, tokalaşmadım. Sadece Haşim Bey'e hayırlı olsun dileğinde bulundum. Şimdi de evime geri dönüyorum" dedi.

6422

Düğüne ilk gelenler arasında Ak Parti milletvekili Ahmet İyimaya ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar dikkat çekti.

Hükümetten düğüne ilk gelen isim ise İçişleri Bakanı Beşir Atalay oldu. Atalay'ın ardından Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek de düğüne katıldı.

İLK GELEN BAYKAL

Nikaha ilk olarak Deniz Baykal geldi. Baykal'ın eşi Olcay Hanım ise nikah törenin gelmedi.

6423

Haşim Kılıç, CHP Genel Başkanı Baykal'ı telefonla arayarak bizzat kendisini düğüne davet etmiş ve Baykal'dan katılacağı yanıtını almıştı.

Cumhurbaşkanı Gül düğüne çiçek gönderirken eşi Hayrünnisa Gül düğüne katıldı. Sanatçı İbrahim Tatlıses ve Tavacı Recep Usta da nikaha çiçek gönderenler arasında.

ERDOĞAN'I GÖKÇEK KARŞILADI

Başbakan Erdoğan Baykal'da 20 dakika sonra, saat 20:25 civarında eşi Emine Erdoğan’la birlikte düğünün yapılacağı Ankara Bilkent Otel’e geldi.

Erdoğan’ı otelin kapısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek karşıladı. Hayrunnisa Gül ve Emine Erdoğan beyaz kıyafetleri ile dikkat çektiler.

Hayrunnisa Gül beyaz başörtüsü, beyaz ceket ve siyah etekle düğüne gelirken, Emine Erdoğan baştan ayağa beyaz giymeyi tercih etti.

BAYKAL: "KONUŞTUK KAMERALAR KAYDETTİ"

Düğünden ilk ayrılan lider CHP Genel başkanı Deniz Baykal oldu. Baykal çıkışta gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Baykal Başbakan Erdoğan ile sohbet ettiklerini birbirlerine nezaket sözleri söylediklerini ifade ederken, "Nezaket sözlerinden başka toplumu ilgilendirecek bir görüşme olmadı" dedi.

6424

Baykal yaptıkları konuşmayı kameraların kaydettiğini de sözlerine ekledi. Baykal başbakanla içeride şakalaştıklarını da söyledi.

ERGİN: "GÜZEL BİR TABLOYDU"

Adalet Bakanı Sadullah Ergin düğünden çıkarken "Sayın Başbakan ve Sayın Baykal yan yana oturdu. Güzel bir tabloydu" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89