• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 29 °C
  • Berlin 11 °C

Erdoğan: Bana detay anlattırmayın!

Erdoğan: Bana detay anlattırmayın!
Erdoğan CHP eski Genel Başkanı Baykal’ın kendi üzerinden siyaset yapmasını çok sert şekilde eleştirdi ve tarihi ziyaret sonrası değerlendirmede bulundu.

Başbakan Erdoğan CHP eski Genel Başkanı Baykal’ın kendi üzerinden siyaset yapmasını çok sert şekilde eleştirdi ve tarihi ziyaret sonrası değerlendirmede bulundu.

Toplumun midesi bu kadar geniş mi

Kaset skandalından mağduriyet çıkarmaya çabalayan eski CHP lideri Deniz Baykal ile CHP yöneticileri için Başbakan Erdoğan'dan zehir zemberek açıklamalar geldi. "Baykal'ın istifası CHP'ye oy kazandırdı' iddiasına sert çıkan Erdoğan, "Türk toplumunun midesi bunları kaldıracak kadar geniş değil. Ahlak değerleriyle oynayanlara prim vermez" dedi

Baykal debelendikçe batıyor

Başbakan Erdoğan CHP eski Genel Başkanı Baykal’ın kendi üzerinden siyaset yapmasını sert şekilde eleştirdi: “Pisliğe battı, debelendikçe batıyor. Buna destek verenleri de kınıyorum. Partimde böyle birşey olsaydı derhal ihraç ederdim.”

Yunanistan’a tarih bir ziyaret gerçekleştiren Başbakan Erdoğan dönüş yolunda gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın internete düşen görüntüleri için “Konu savcıda” diyen Erdoğan, Atina dönüşü uçakta gazetecilere şu mesajları verdi: “Aldatan mağdur değildir” derken bunu hem erkek hem kadın için söylüyorum. Ben talimatları verdim. Kurumlara “incelensin” dedim. Ankara Başsavcısı soruşturma başlattı. Bundan sonra benim yapabileceğim bir şey yok.”

PİSLİĞE BATTI, DEBELENDİKÇE BATIYOR

“Beyefendi Genel Kurul için bizim üzerimizden siyaset yapmasın. Önce adama sorarlar “Bu odaya girdin mi? Girmedin mi? Bu ne kadar ahlaki değilse, daha sonra yaptığın da ahlaki değil. Pisliğin içinde debeleniyor. Debelendikçe batıyor.”

DESTEK VERENLERİ ŞİDDETLE KINIYORUM

“Bazı medya da ona destek veriyor. Baykal’ın istifası CHP’ye oy kazandırmış. Yahu bu toplum ahlaki değerlerinden bu kadar yoksun mu? Midesi bu kadar geniş mi? O zaman oyunu artırmak isteyen her parti, bu ahlaksızlık zinciri içinde yer alsın. Yarım saat bir saat sonra istifa etsin... Bu millet, ahlak değerleriyle oynayanlara prim vermez.”

ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OLAMAYAN...

“İsmini anmak istemiyorum, o istifa edene parti yönetimi kadroları hala ah vah deyip sahip çıkıyorsa, kınıyorum. Partimin içinde de böyle bir şey olsa, derhal ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ederim. Tahammülü mümkün değil. Bizim kitabımızda bir kelime var; Edep... Eline, diline, beline sahip olmayanla yola çıkılmaz.”

KENDİ EVİ OLSA ÖNCE BEN SAVAŞ AÇARIM

Bu özel hayat değil. Genel Başkanın kendi yatak odası olsa ilk savaş açan ben olurum. Ama ev kendi evi değil. Daha detaylara beni sokmayın.

MİLLETVEKİLLİĞİNDEN NEDEN İSTİFA ETMEDİ

Beyefendi çok cesur davrandı ama milletvekilliğinden istifa etmedi. (İstifa eder de Meclis onayına sunulursa) Tavrımın ne olacağını şimdiye kadarki açıklamalarımdan anlarsınız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89