• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Diyarbakır 13 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Berlin 3 °C

DTP'den Vali'ye ziyaret

DTP'den Vali'ye ziyaret
Van Belediye Başkanı Bekir Kaya ile Demokratik Toplum Parti'li (DTP) ilçe ve belde belediye başkanları, Van Valisi Münir Karaloğlu ve Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert'i ziyaret etti.

DTP'liler Van Valisi Münir Karaloğlu ve Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert'i ziyaret etti.

Bekir Kaya, beraberinde Edremit Belediye Başkanı Abdülkerim Sayan, Başkale Belediye Başkanı İhsan Güler, Özalp Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin, Celebibağ beldesi Belediye Başkanı Veysel Keser ve Bostaniçi beldesi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş ile Vali Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Makamında belediye başkanlarıyla tokalaşan Vali Karaloğlu'nun, görüşmenin basına kapalı yapılacağını söylemesi üzerine gazeteciler görüntü aldıktan sonra odadan çıktı.

Yaklaşık 30 dakika süren görüşmenin ardından belediye başkanları Valilik binasından ayrılarak Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert'i makamında ziyaret etti.

Basına kapalı görüşmenin ardından çıkışta gazetecilere açıklama yapan Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, kararnameyle Van'a atanan Vali Karaloğlu ve Emniyet Müdürü Mert'e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, ''Bu çerçevede kendilerine hoş geldiniz dedik ve hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Umarım önümüzdeki günlerde de bu diyaloğumuz devam eder ve kentimizin sorunlarını hep beraber çözeriz'' dedi.

Karaloğlu'nun belediyecilik deneyimi olduğuna dikkat çeken Kaya, şunları söyledi:

''İl valisinin kentin sorunlarına ilgisiz kalmaması gerekir. Sayın valimizden de bunu bekliyoruz. Valimiz, kendisinin de önceden basına verdiği demeçlerde söylediği gibi belediyecilik deneyimine sahip. Bunun bizim için bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Kentin sorunlarını, sıkıntılarını kendilerine düşen kısmını tartışacağız. Valimizin duyarlı olması bizim için iyi bir şey. Umarım bu avantaj da sonuna kadar devam eder.''

''TOPLUMUN HER KESİMİNİN DESTEĞİNİ ALMAMIZ GEREKİYOR''

Emniyet Müdürü Mert ise belediye başkanlarının kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere geldiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

''Bu bizim örf adetlerimiz. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, şeref verdiler. Biz de en kısa zamanda iadei ziyarette bulunacağız. Toplum destekli polis olarak toplumun her kesiminin desteğini almamız gerekiyor. Biz bu koltukları hizmet için kullanacağız. Biz koltukların değil koltuklar bizim hizmetkarımız olacak ve dolayısıyla yerel yönetimlerimize kamu hizmeti olarak en iyisini vereceğiz. İnşallah hep beraber yerel yöneticilerimizin desteğiyle de bu hizmetlerin en iyisini, Vanlı hemşehrilerimizin layık olduğu hizmeti vermeye çalışacağız.''

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89