• BIST 10960.92
  • Altın 5778.251
  • Dolar 42.5165
  • Euro 49.5464
  • İstanbul 17 °C
  • Diyarbakır 12 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 5 °C

Diyarbakır'da Saadet bitti

Diyarbakır'da Saadet bitti
Saadet Partisi (SP)'de yaşanan istifalara bir yenisi eklendi. Diyarbakır SP İl ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu 252 kişi partilerinden istifa etti.

Saadet Partisi (SP)'de yaşanan istifalara bir yenisi eklendi. Diyarbakır SP İl ve ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu 252 kişi partilerinden istifa etti.

Saadet Partisi'nde belediye başkanları ve birçok il örgütünün istifaları ardından Diyarbakır il ve ilçe örgütleri de Numan Kurtulmuş'a destek vermek için partilerinden istifa etti.

Konu hakkında açıklama yapan SP Diyarbakır İl Başkanı Alaattin Parlak, 11 Temmuz'da kongre sonrasında yaşananların kendilerini üzdüğünü belirterek, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte partiden toplam 252 kişinin istifa ettiğini söyledi.

Parlak, SP eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un yeni kuracağı partide yer alacaklarını ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89