• BIST 9019.57
  • Altın 4152.823
  • Dolar 39.1557
  • Euro 44.472
  • İstanbul 16 °C
  • Diyarbakır 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C
  • Berlin 18 °C

Cemil Çiçek'ten açlık grevi yorumu: Tadında bırakın!

Cemil Çiçek'ten açlık grevi yorumu: Tadında bırakın!
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, BDP'li milletvekillerinin açlık grevine başlamasıyla ilgili "İşi tadında bırakmak lazım." yorumunu yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, BDP'li milletvekillerin açlık grevine başlamasıyla ilgili "İşi tadında bırakmak lazım." yorumunu yaptı.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, "Bu konuda şu ana kadar yeteri kadar söz söylendi. Biz bu ülkede hiçbir insanın burnunun kanamasını arzu etmeyiz. Her şeyi tadında bırakmak lazım. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, ilgili bakan arkadaşlarımız her çevreden her kesimden yeteri kadar açıklama yapıldı. İşi tadında bırakmakta fayda var. Bundan ötesi çok doğru olmaz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    • Serhedi11 Kasım 2012 Pazar 21:55anlam

      Bu insanlar senin zevk alma duygularını tatmin etmek için eylem yapmiyorlar. Bu işin tad ve tuz muhabbetini yapmak çok yanlış.
      Uğruna hayatlarini feda ettikleri talepleri ve davaları var. Bu taleplerin yerine getirilmesini istiyorlar.
      Bu olayı bu kadar basit görmek; o insanları bir nevi tahkir etmektir.

      Yanıtla (0) (0)
    • bilelim12 Kasım 2012 Pazartesi 07:40açıklayın

      ölüm orucunun tadı kaçıncı günde başlar kaçıncı günde biter. açıklayın bilelim. yoksa tadı damağınızda kalmazmı?

      Yanıtla (0) (0)
    • ayse12 Kasım 2012 Pazartesi 07:40bakis

      Bu tepeden bakis, bu kibirle elde edeceginiz tek sey ulkeyi bolmektir. Gerci 30 yildir her hukumetin icinde ne hikmetse kendine bakan olarak yer bulan "tozpembe" meclis baskaninin bir bildigi vardir.

      Yanıtla (0) (0)
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89