• BIST 10120.58
  • Altın 4255.955
  • Dolar 39.9868
  • Euro 46.9612
  • İstanbul 29 °C
  • Diyarbakır 33 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 31 °C
  • Berlin 20 °C

Canan Kaftancıoğlu aday olduğunu açıkladı

Canan Kaftancıoğlu aday olduğunu açıkladı
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'Yapacaklarımın dahası var' diyerek 9 Şubat’ta gerçekleştirilecek parti il kongresinde aday olduğunu açıkladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 9 Şubat’ta gerçekleşecek İstanbul İl Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kaftancıoğlu, adaylığını açıkladığı konuşmada “İstanbul'u, İstanbul örgütümüzü halkın iktidarını kurmak için verdiği mücadelede en büyük güç yapmak için adayım ve böyle olacağına da sonuna kadar inanıyorum” dedi.

Kaftancıoğlu, adaylık sürecine ilişkin ise, "CHP, demokrasinin kendi içinde uygulandığı bir parti. Genel Başkanımızın ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda, bizlerle çalışmaya devam etmek istemesi bir dayatma değil, kendi düşüncesidir. Genel Başkanımız hak teslimi yapmıştır, kanaatini belirtmiştir, örgütümüzün karar vereceğini dile getirmiştir. CHP, demokrasinin yaşandığı bir parti. Elbette başka adaylar çıkabilir" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89