• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 14 °C

Baykal'ın sözleri saldırıdan daha çirkin!

Baykal'ın sözleri saldırıdan daha çirkin!
Van'da uğradığı yumurtalı saldırıdan AK Parti'yi sorumlu tutan CHP liderine AK Parti Grup Başkanvekili Kılıç'tan sert yanıt var.

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, ''Sayın Baykal'ın maruz kaldığı saldırıyı kesinlikle tasvip etmiyoruz, çirkin bir saldırıdır. Ancak Baykal'ın maruz kaldığı saldırı nedeni ile AK Parti'yi hedef göstermesini, suçlamasını da kesinlikle tasvip etmiyoruz, Baykal'ın sözleri maruz kaldığı yumurtalı saldırıdan daha çirkin bir saldırıdır'' dedi.

Parti çalışmaları için Samsun'da bulunan Kılıç'ın açıklamaları şöyle: 

''Sayın Baykal'ın maruz kaldığı saldırıyı kesinlikle tasvip etmiyoruz, çirkin bir saldırıdır. Ancak Baykal'ın maruz kaldığı saldırı nedeni ile AK Parti'yi hedef göstermesini, suçlamasını da kesinlikle tasvip etmiyoruz. Baykal'ın AK Parti'ye yönelik sözleri, maruz kaldığı yumurtalı saldırıdan daha çirkin bir saldırıdır. Burada onaylanacak, tasvip edilecek hiçbir boyut yoktur. Bu saldırıyı kınıyoruz. Sayın Baykal'ın AK Parti'ye yönelik saldırısını da kınıyoruz. Baykal'ın sözleri büyük bir iftiradır. İspat edilemediği taktirde bu iftiranın sahibi müfteri olarak ilan edilecektir. Maruz kaldığı saldırı nedeni ile Baykal geri adım atmamalıdır. Daha da ileri gitmelidir. Oy oranı yüzde 0.06 olan Hakkari'ye de mutlaka gitmelidir. Türkiye'nin ana muhalefet lideri olarak siyasete devam edecekse Şırnak'a, Mardin'e, Batman'a gitmelidir. Sadece 49 vatandaşın mühür bastığı Hakkari'ye de mutlaka gitmelidir. Ana muhalefet partilerini çalıştıran, onları Sivas'ın doğusuna götüren yine AK Parti'dir.''

İKTİDARA GİDEN YOL KIŞLADAN GEÇMEZ

Türkiye'nin dar kalıpların içine mahkum edilemeyeceğini ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Kılıç, şunları söyledi:

''Türkiye'yi kafeslere tıkayamazsınız. Türkiye'yi karanlık tünellere sokup, geleceğini karanlığa mahkum edemezsiniz. Ama bizi anlamak istemiyorlar. Siyaset yapanlar şunu bilecek, iktidara giden yol kurumların arkasından geçmiyor, iktidara giden yol yargının arka bahçesinden geçmiyor, iktidara giden yol askerin arka bahçesinden geçmiyor, iktidara giden yol kurumları çatıştırmaktan geçmiyor, iktidara giden yol sadece ve sadece milletin önünden geçiyor. Gerek CHP ve gerekse MHP 4 seçimi üst üste kazanan AK Parti'nin seçim başarılarının arkasında bir kısım sihirli formüller arıyor. Biz sihirli formüllerle seçim kazanmıyoruz, biz hangi formülü kullandıysak halka duyurduk, formül basit, iktidara giden yol milletin önünden geçiyor biz bunun farkındayız.

Bunu muhalefete gösteriyoruz. Düzgün bir muhalefete ihtiyaç var. Meclis'te kabul görebilen, muhalefet partileri olsun istiyoruz. Bunca kopyaya rağmen kopya çekmek için bile çalışmak gerekir. Bu muhalefet kopya çekmeyi bile beceremiyor.''

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89