• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 7 °C

Bakan Yıldız sakalını kesecek mi?

Bakan Yıldız sakalını kesecek mi?
Kanala'daki "Görüş Farkı" programına katılan Bakan Yıldız, e-muhtırayı, kendisinin de olaydan birkaç saat önce bilgi sahibi olduğunu itiraf etti.

Gazeteci Ömer Şahin'in Kanala'daki "Görüş Farkı" programına katılan Bakan Yıldız, Türkiye'nin TV ekranlarından öğrendiği e-muhtırayı, kendisinin de olaydan birkaç saat önce bilgi sahibi olduğunu itiraf etti. Yıldız, "Ben TV ekranlarından öğrenmedim. Birkaç saat önce öğrendim. 2-3 saat öncesinden hızlı gelişmeler oldu." dedi.

 o dönemde henüz Cumhurbaşkanı seçilmeyen Abdullah Gül'ün en yakınındaki isimdi.Genelkurmaysitesine saat 23.17'de konulan e-muhtıra televizyon kanallarında "son dakika" olarak duyurulmuş, ardından büyük tartışmalar yaşanmıştı. CHP'nin 27 Nisan bildirisinin AK Parti'yi yeniden iktidara taşımak için yayınlandığı yönündeki iddialarına "pes doğrusu" sözleriyle tepki gösteren Yıldız şu değerlendirmede bulundu: "AK Parti'nin 27 Nisan'a verdiği cevap demokrasi tarihine geçen kırılma noktalarından birisiydi. Biz halkımıza güvendik. Doğru yaptıkça güçlendiğimizi gördük. Tedirginlik bize yakışmazdı."

"BAYKAL HIRÇINDI, KILIÇDAROĞLU BAŞBAKAN'I TAKLİT EDİYOR"

Bakan Taner Yıldız,CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üsluplarından yakındı. Kılıçdaroğlu ile Baykal'ı karşılaştıran Yıldız, "Sayın Baykal'ın üslubu hırçındı. Sayın Kılıçdaroğlu ise daha sakin görünerek yakışıksız üslup kullanıyor. Bu üslup, agresif sözler vatandaşları gerginliğe itiyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Başbakanımızı fazla taklit ediyor. Vatandaş taklitlere prim vermez." ifadelerini kullandı.

HALININ ÜSTÜNDE 2-3 SAAT UYUYAKALDIĞIM OLDU

Yoğun çalışma temposunu anlatan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ilginç bir anısını şu sözlerle dile getirdi: "Bir arkadaşım 'nerede dinleniyorsun" diye sormuştu. Dinlenebildiğim yer, sızabildiğim yerdir. Kitap okurken halının üzerinde yatıp 3 saat sonra uyandırıldığımı biliyorum.Sızıp kaldığımız oldu."

YUMRUK OLAYI BİREYSEL DEĞİLDİ

Taner Yıldız, asker cenazesi için gittiği memleketi Kayseri'de uğradığı yumruklu saldırıya da değindi. Saldırganın mahkeme tarafından salıverilmesinin bundan sonra yaşanabilecek olaylar için caydırıcı olmadığının altını çizen Yıldız, saldırı olayının da organize olduğunu savundu: "Ben kısmen bilgiye, kısmen de sezgilerime dayanarak bunun bireysel bir hareket olmadığını düşünüyorum."

SAKALI KESECEK Mİ?

Bakan Yıldız, kabinenin iki sakallı üyesinden birisi. 15 yılı aşkın süredir sakallı olduğunu belirten Yıldız, kesip kesmeyeceğine ilişkin soruya, "Tabii olmak lazım. Kesmeyi düşünmedim. Enerji başlıklarıyla ilgili böyle bir problem görmüyorum." cevabını verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89