• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C
  • Berlin 5 °C

Bahçeli'den Taraf için çok ağır sözler

Bahçeli'den Taraf için çok ağır sözler
Okyanus ötesi kaynaklı sızma harekatı olarak nitelediği Taraf yayınları için zehir zemberek açıklama...

Günün en şaşırtan çıkışı MHP Lideri Devlet Bahçeli'den geldi. Taraf gazetesini hedefe koyan Bahçeli, "okyanus ötesi kaynaklı yeni bir sızma harekatı" dediği iddialar için Taraf'ı topa tuttu.

Taraf'ın iktidara yönelik haberlerine itibar etmediklerini belirten Bahçeli, Erdoğan'ın ömrü için atılan manşete de "en hafif tabiriyle ahlaksızlık ve utanmazlıktır" dedi.

İTABAR ETMEYİZ

İşte Bahçeli'nin söyledikleri;

"Gerek küresel merkezlerden, gerekse de içimizdeki mihraklardan yalan yanlış bilgiler, kamuoyu yönlendirmeye matuf haberler ısrarla servis edilmektedir. Kimi zaman iktidarı hedef alan yayınlar, kimi zaman muhalefeti hedefine alan dedikodular son zamanlarda bir hayli etkinlik kazanmıştır. Bunların en bilineni ise Wikileaks iddiaları ve bu kapsamda çarşaf çarşaf deşifre edilen ilişki ve irtibat bağlantıları olmuştur. Şüphesiz bunlara tevessül etmeyeceğimizi, dışarıdan sağlanan dayanaksız bilgi ve ahlak dışı edinilen belgelerle en başta hükümet olmak üzere, hiç kimse hakkında yorum yapmayacağımızı değişik kereler gündeme getirdik ve beyan ettik.

OKYANUS ÖTESİ SIZMA HAREKATI

Son günlerde dikkatimizi, yine Okyanus ötesi kaynaklı yeni bir sızma harekatı ve mesnetsiz ihbarlar çekmiştir. Her önüne gelenin dışarıya bilgi yetiştirme ve ispiyonculuk yapma konusunda aşırı istekli olduğu da gözümüzden kaçmamıştır.

Özellikle, medyada yer tutmuş, fitne ve nifaka dayalı haberleriyle malul olan bir gazetenin de söz konusu özel istihbarat kuruluşuna ulaşan bilgileri manşetten vermesi bir başka önem derecesi yüksek konuyu gündeme getirmiştir.

AHLAKSIZLIK VE UTANMAZLIKTIR

Dahası Başbakan Erdoğan'ın sağlığı üzerinden yapılan haberlerin, iki yıllık ömrü kaldığına dönük çirkin ve insafsız yayıncılığın bizim nezdimizde hiçbir kıymet hükmü bulunmamaktadır. Bir insanın sağlığı üzerinde soru işareti oluşturmak, belirsizliği körüklemek ve insan ömrüne kulaktan dolma şayialarla vade biçmek en hafif tabiriyle ahlaksızlık ve utanmazlıktır. Başbakan Erdoğan bizim siyasi rakibimizdir, mücadele halinde olduğumuz bir partinin genel başkanıdır.

Şüphesiz, biz kendisinin sağlıklı ve vücut bütünlüğünün yerinde olmasını diler ve bunu isteriz. Sıhhatin bulunmadığı bir yerde ne siyasi mücadelenin ne de başka bir şeyin önem taşımayacağını bilir ve buna inanırız. Başbakan'a yönelmiş bu izansız iddianın öncelikle insan olmasından kaynaklanan haklarına açık bir tecavüz ve saldırı anlamına geldiği kanaatini taşıyoruz. (Gazeteciler)

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÖNE ÇIKANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0532 261 34 89