• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 5 °C

Bahçeli evlat acısı nedir bilmez!

Bahçeli evlat acısı nedir bilmez!
Siirt'in Eruh İlçesi Kırsalında hayatını kaybeden Komando Er Yusuf Ulaş, Muş'un Malazgirt İlçesine Bağlı Aynalıhoca Köyünde Defnedildi.

7 Kardeşi Bulunan ve 10 Aylık Asker Olduğu Bildirilen Yusuf Ulaş'ın Cenazesi Helikoplerle Köye Getirildi. Köy Okulunda Düzenlenen Resmi Cenaze Töreninde Anne Taliha Ulaş ile Kardeşi Zeynep Ulaş fenalık Geçirdi.

HELİKOPTERLE GETİRİLDİ

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında şehit düşen Komando Er Yusuf Ulaş, Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Aynalıhoca köyünde defnedildi. 7 kardeşi bulunan ve 10 aylık asker olduğu bildirilen Yusuf Ulaş'ın cenazesi helikoplerle köye getirildi. Köy okulunda düzenlenen resmi cenaze töreninde anne Taliha Ulaş ile kardeşi Zeynep Ulaş fenalık geçirdi.

4217

Törene Vali Erdoğan Bektaş, 34. Motorize Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhaneddin Akdı, Jandarma Alay Komutanı Albay Bektaş Aslan, Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acarır ve Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar ile diğer yetkililer katıldı.

"BAHÇELİ SUSSUN, O EVLAT ACISI NEDİR BİLMEZ"

Baba Mehmet Nasir Ulaş, yaptığı konuşmada Kürt açılımının bir an önce tamamlanması gerektiğini belirterek, açılıma sert tavır gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için, "Devlet Bahçeli'nin çocuğu yok. O evlat acısı nedir bilmez. O yüzden hiç konuşmasın, sussun. Bu konuda hiç tepki göstermesin. Bu sorun çözülsün evlatlarımız artık ölmesin." dedi.

34. Motorize Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhaneddin Akdı da şehidin babasının yanına giderek teselli etti. Akdı, "Çocuğu önce siz yetiştirip büyüttünüz, emek verdiniz. Sonra kınalı kuzu gibi bize teslim ettiniz. Bizim emanetimiz oldu. Şu andan itibaren bu çocuk bütün milletin çocuğudur. Buna bütün millet sahip çıkacak. Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz. Benim bir çok arkadaşım şehit oldu ama bana nasip olmadı. O yüzden oğlunuzla gurur duymanız gerekiyor." diye konuştu.

BAŞKALARININ ÇOCUĞU ŞEHİT OLMASIN

Anne Taliha Ulaş ise iki gün önce oğlu ile telefonla görüştüğünü anlatarak, "Oğlum bana, yerinin çok iyi olduğunu söyledi. (Herhangi bir sıkıntım yok. Eğer ben şehit olursam sakın ağlamayın) dedi. Benim oğlum şehit oldu. Canı veren de Allah alan da Allah. Benim çocuğum şehit oldu, başkalarının çocuğu olmasın. Bu Kürt sorunu bir an önce çözülsün. Hiç kimsenin annesi ağlamasın. İki tarafın da annesi var. İki tarafta da yürekler yanıyor, anneler ağlıyor. Artık bu süreç hızlansın ve sorun bitsin." şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89