• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 8 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Berlin 9 °C

Bahçeli açtı ağzını yumdu gözünü

Bahçeli açtı ağzını yumdu gözünü
Bahçeli, Ak Parti'yi 'kimliksiz ve kişiliksiz' olarak niteledi. Terörle mücadele, yerini önce terörle mütarekeye, sonra terörle müzakereye, şimdi ise teröre teslimiyete bırakmıştır'dedi

Bahçeli Bahçeli'nin cevabı çok ağırzehir gibiydi yine. Yüce Divan uyarısı yapan Bahçeli, Erdoğan'ın kalite v kariyer sözüne de cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a Yüce Divan uyarısı yaptı. Anayasa'nın değiştirilemeyecek hükümlerini değiştirme yönünde bir girişim olması durumunda bunun vatana ihanetle eş değer olacağını savundu.

Genel Merkez'de düzenlediği basın toplantısında hükümete yönelik çok ağır ithamlarda bulundu.. Erdoğan'ı Kandil kadrolarına teslim olmakla suçlayan hükümeti, bebek katilini 4. koordinatör olarak devreye sokmakla eleştirdi.

Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında, "Vatanseverliğimizi ölçmek için Sayın Bahçeli'nin kalitesi ve kariyeri yeterli değildir" sözlerine çok sert yanıt verdi. Toplantının sonunda basın mensubunun bu sözü hatırlatmasına üzerine Bahçeli tek cümleyle yanıt verdi:

BÖLÜCÜLÜĞÜN YÜKSEK LİSANS TEZİ

"İstanbul İl Başkanı iken bölücülüğün yüksek lisans tezini bir derginin yönetim danışmanlığıyla başlatmış olan bir kişinin vatanseverliğini ölçmek için ayrı bir kabiliyet ve kariyere sahip olmaya gerek yoktur"

AK PARTİ PKK'NIN TAŞERONU

AK Parti, PKK'nın taşeronlığını yapıyor. Abdullah Gül ve Erdoğan rol paylaşıyor. Bu toplumsal yıkım projesinin yeni bir aşaması. Bebek katili 4. koordinatör olarak devreye sokuluyor. Hükümetin tahrikiyle beraber stratejik ve hayati bir buhran yaşanıyor.

AK Parti hükümeti Kandil kadrolarına teslim oldu. MHP hiçbir şekilde bu sürecin içinde yer almayacaktır. Bu vatan sahipsiz değildir. Erdoğan'ın sürdürdüğü ilkesiz politikalar, karşımıza hezimet ve teslimiyet olarak çıkmıştır.

ERDOĞAN TÜRKLÜĞÜ ETNİK KİMLİK GİBİ GÖRÜYOR

Erdoğan, etnik kimlikle milli kimliği karıştırıyor. Türklüğü etnik kimlik gibi görüyor. Tercih ettiği yol, hükümeti ve ülkemizi açmaza sürüklemiştir. Erdoğan masanın bir ucuna oturdu diğer tarafına kimin oturacağı konusunda rekabet başladı.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

Siyaset tüccarlarının, menfaat çetelerinin ve bölücü ihanet odaklarının yakasına yapışmak ise bizim için vazgeçilmez namus borcu olacaktır. Vatanımız ve milletimiz için ödemeye hazır olmadığımız hiçbir bedel yoktur. Bilinmelidir ki Türk milleti henüz son sözü söylememiştir. Ne mutlu Türküm diyene diyorum..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89