• BIST 9605.53
  • Altın 4257.219
  • Dolar 39.3452
  • Euro 45.418
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 29 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 27 °C
  • Berlin 14 °C

'Apo'yu peygamber ilan edenlerle işimiz olmaz'

'Apo'yu peygamber ilan edenlerle işimiz olmaz'
AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Muş Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muş Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Apo'yu peygamber ilan edenlerle bizim işimiz olmaz. Bizi aldatanlarla, benim Kürt kardeşlerimi aldatanlara karşı hep beraber olacağız. Onlara sandıklarda gereken cevabı vereceğiz' dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Bu ülkede kardeşi kardeşe düşürenlerle biz bir yerlere varamayız. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlarla biz bir yerlere varamayız. Bu ülkede bölücü terör örgütü ile biz bu ülkeyi ayağa kaldıramayız. Benim halkımın, benim milletimin demokratik iradesine hükmetmek isteyenlerle hiçbir yere varamayız. Niye dayatıyorsunuz, niye tehdit ediyorsunuz? Bırakın benim vatandaşım kendi iradesiyle kullansın' dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89