• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 20 °C

Ak Parti'den Kılıçdaroğlu'na 24 saat süre

Ak Parti'den Kılıçdaroğlu'na 24 saat süre
AK Partili Çelik, Başbakana hitaben ‘Senin mali sicilin bozuk. Elimde belgeler var” diyen Kılıçdaroğlu’nun bunu ispatlamaması halinde kendisini namert olarak ilan edeceklerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Erdoğan'ı itham eden sözlerine tepki gelmeye devam ediyor. Başbakan Erdoğan'a "senin mali sicilin bozuk, elimizde belgeler var" diyen Kılıçdaroğlu'na en sert tepki Ak Parti Genele Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'ten geldi. Çelik, Kılıçdaroğlu'na seslenerek "İspatlamazsan namertsin" dedi.

Çelik, Kılıçdaroğlu’nun, 1999 yılında dönemin İstanbul Valisi Erol Çakır’ın Başbakanlık’a hitaben yazdığı bir yazıyı tekrar gündeme getirerek, Başbakan’a Erdoğan’a hitaben ‘Senin mali sicilin bozuk. Elimde belgeler var’ dediğini anımsatarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bunu ispatlamaması halinde kendisini namert olarak ilan edeceklerini söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NA 24 SAAT SÜRE

Çelik, “Eski Genel Başkanın mahkum olduğu bir davadan, yeni genel başkan bir şey bulmaya çalışıyor. Size 24 saat süre veriyoruz. Elinizde, AK Partililer’le ilgili sizin ‘yolsuzluk’ diye tanımladığınız ne belge varsa bunu savcılıklara vermezseniz sizi şantajcı ve müfteri ilan edeceğiz. Başbakan Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanı olduğu döneme sondaj yapıyorlar. O sondajdan petrol değil çamur çıkıyor” ifadelerini kullandı. Çelik’in sözleri özetle şöyle :

Binbir türlü pislik kendi ellerinin içinde var. Siz kendi ellerinizin içindekilere bakmayıp da bize ahlak dersi vermeye kalkmayın. Kılıçdaroğlu, doğru formatında yalanı çok iyi beceren bir siyasetçidir. Sayın Dengir Fırat’ın eskiden ortağı olan bir firmaya ait yüzlerce aracından birinde uyuşturucu bulundu diye sayın Fırat’ı baron ilan etti. İftira atacaksınız sonra da ‘yapmadım’ dediği halde ‘yapmadım demiyor’ diye iftira atıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, ispat etmeye davet edildiği halde bu pişkinlik yapıyor.

Kılıçdaroğlu, Twitter’den mesaj atarken, Başbakan Erdoğan’a hitaben, ‘Senin gibi zalime..’ diye başlıyor. Senin, Twit’ini sevsinler.

KENDİ KİMLİĞİNİ BIRAKTI

Kılıçdaroğlu, Dersimlidir. Biz her türlü ırkçılığı ayaklar altına almış siyasi partiyiz. Ama o kendisine karşı bile dürüst değil. Dersimli Alevi Kürt olmasına rağmen, ‘CHP içindeki geleneksel yapı beni bu halimle kabul etmez’ diye bir anda Türkmen oluverdi. Bizim için ne olduğu hiç fark etmez. İnsanların kendi kimliğiyle ilgili bu kadar oportünist olması hiç doğru değil. Başta kendisine karşı dürüst olması gerekir.

Başbakan, Bu çirkin üslubunuzla, sokak ağzı konuşmalarınızla sizinle televizyona çıkmaz. Kurusa bakmayın Başbakan bu duruşu ciddiye almaz. Herkes kendi emsaliyle çıksın. Herkes kendi sıkletiyle güreşsin.

SÜLEYMANİYE İDDİALARINA CEVAP

Süleymaniye Camii’nde müteahhide fazla ödeme yapıldığını iddia ediyor. 21 milyon TL’lik alacağın 16’sı ödenmiş, içerde 4/5 trilyona yakın alacağı var diye belgesini ortaya koymamıza rağmen halen aynı şeyi söylüyor. CHP’nin yok ettiği ortadan kaldırdığı camilerin AK Parti döneminde imar planına işlendiğine dair listeyi basına dağıtacağım. Bunlar camileri, yeniden ihya belgeleridir. Milletvekili sayısına göre TBMM’de bekleyen en çok suç dosyası yüzde 70’le CHP’lilere aittir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89