• BIST 9524.59
  • Altın 2511.01
  • Dolar 32.5588
  • Euro 34.6764
  • İstanbul 12 °C
  • Diyarbakır 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C
  • Berlin 5 °C

05.00'te ilk tepki: Görüntü var mı?

05.00'te ilk tepki: Görüntü var mı?
24 saat takip edilen siteye 6 yeni isimle ilgili iddiaların konulması üzerine Bahçeli'ye sabah 05.00'te uyandırılarak bilgi verildi.

24 saat takip edilen siteye 6 yeni isimle ilgili iddiaların konulması üzerine Bahçeli'ye sabah 05.00'te uyandırılarak bilgi verildi. İlk olarak "Görüntü var mı?" diye soran Bahçeli "Şimdilik yok" yanıtını aldı

MHP'de 6 vekil ile ilgili yeni iddialar Ankara'ya bomba gibi düştü. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "farkliulkuculuk.com" adlı internet sitesinin MHP'li 6 vekil ile ilgili uyarı niteliğindeki yayınından sabah 05.00'te haberi olduğu belirtildi. Sabah'ta yer alan bilgilere göre 24 saat süreyle MHP Genel Merkezi tarafından takip altında tutulan sitenin uyarı niteliğindeki bilgileri koymasından sonra Bahçeli haberdar edildi. Danışmanlarından konuya ilişkin bilgi alan MHP liderinin ilk tepkisi "Görüntü var mı ?" oldu. Danışmanlarının "Şimdilik yok" sözünden sonra Bahçeli ile suçlamaların hedefindeki isimler arasında telefon trafiği yaşandı. Hedefteki isimlerden bazıları avukatları aracılığıyla suç duyusunda bulunurken bazı isimlerin de Bahçeli'nin tavrına göre hareket etmek üzere bekleyişe geçtiği ifade edildi.

ÇAKIR: HAYASIZCA

Sitede ismi geçenlerden MHP Genel Başkan Yardımcısı Çakır iddiaları "Hayasızca" olarak nitelendirirken "İnsanın hayatına, ailesine hedef alan kötü ve kasıtlı bir iftira. Böyle bir şey olması mümkün değil. Yasal olarak sonuna kadar hakkımı arayacağım" dedi. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici ise "Benim tüm hayatım biliniyor. Meclis'te siyasette göz önündeyim. Kaset işlerine karşı bir televizyon programında cesurca konuştuğum için hedef alındım. Bu konuda çok rahatım, genel başkanıma da rahatlığımla ilgili bilgi verdim" şeklinde konuştu.

İşte iddialar

Mehmet Ekici - Genel Başkan Yardımcısı (Keçiören'de öğretmen tutkusu)
Osman Çakır - Genel Başkan Yardımcısı (Yenimahalle'de sekreteri ile yaşanan zahmetli fanteziler)
Mustafa Cihan Paçacı - Genel Sekreter (Oran ve Köroğlu'nda evli ve çocuklu sekreterlerle çok özel ilişkiler)
Mehmet Taytak - Başkanlık Divanı üyesi (Siarm'da parti stratejisi görüşmeleri ve kadınlarla çok renkli dakikalar)
Ümit Şafak - Genel Başkan Yardımcısı (Siarm'da parti stratejisi görüşmeleri ve kadınlarla çok renkli dakikalar ve bomba final)
Deniz Bölükbaşı - Genel Başkan Yardımcısı ( Bahçeli'ye hakaretler - Milli ve manevi değerlere çok ağır küfürler - Eski bir bakan eşi ile çok özel fanteziler)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89