• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 9 °C

Çok teröristsin, keşke ölsen…

Hayko Bağdat

Sevgili okurlar, artık bazı gerçekleri tüm çıplaklığıyla öğrenmenizin vakti geldi. Birazdan yazacağım itirafları artık içimde tutamamamın müsebbibi Muhterem Hocaefendi Fethullah Gülen’in son sohbet toplantısından manen çok fazla etkilenmiş olmamdır, bilesiniz. Daha önceleri sohbetlerinde şifreli mesajlarla kendisine bağlı bürokrasiye talimat verdiği iddia edilen Gülen, bu kez biz Ermeniler için de manidar bir söylemde bulundu.

Şöyle ki: “Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin!.. Pakrudini Terör Örgütü’nün Allah belasını versin!.. Pers Terör Örgütü’nün Allah belasını versin!.. Terör örgütü olmayana, ‘terör örgütü’ diyenlerin Allah belasını versin!.. Paralel olmayana ‘paralel’ diyenlerin de Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiş yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın bağrına devirsin, gübre kılsın hepsini!..

Şimdi diyeceksiniz ki bu alıntının Ermeniler ile ne ilgisi var. Kusura bakmayın ama böyle düşünmenizin sebebi tamamen cahilliğinizdendir.

Hoca’nın ilk belasını bulmasını istediği terör örgütü Pakraduniler’i hiç duymamış olmanızda biraz sıkıntı var.

Biraz Aksiyon Dergisi okusaydınız bilirdiniz: “Ermeniler içinde Yahudi orijinli bir unsurun 2 bin 700 yıldır varlığını sürdürdüğü Pakraduniler (Bagratuni/ Bagratids) adı verilen ve asırlarca Ermeni toplumunu yöneten gizli (Kripto) Yahudi asıllı cemaate Pakraduniler deniyor. Ermeni cemaatinden Levon Panos Dabağyan, 2006 yılında Cemaat’in yayını Aksiyon Dergisinde vermiş olduğu röportajında Pakradunilerin Ermenilerden farklı bir yaşam sürdüklerini, geleneklerini devam ettirdiklerini, domuz eti yemediklerini ve çocuklarına İbrani isimler verdiklerini söylüyordu.

(Aksiyon DergisiMustafa AydınErmenileri Yöneten Yahudiler, 03.04.2006)

Peki, Fethullah Gülen, bugün yaşadıklarımızın birinci sorumluları olarak Yahudilerin yönettiği Ermeni kavminden bahsederken kimi kastediyor olabilir?

Son zamanlarda Paralel YapıDHKP-CPKKÜst AkılFaiz LobisiAlmanya HavaalanıDoğan Medya,ErgenekonEsad Yönetimi gibi oluşumların kokteyl birliktelikleri ile Ankara katliamını gerçekleştirdikleri bilgisini henüz hazmedememişken Yahudilerin yönettiği Ermeni Pakraduniler’i nereye oturtmalıyız?

Zannederim ki Hoca’nın Pakraduni teröristleri AKP’nin kurucu kadroları olmalı.

Mesela Abdullah Gül’ü ele alalım. Siyasi hayatımıza büyük emekler vermiş CHP eski milletvekili Canan Arıtman “Gül, cumhurun yani Türk milletinin Cumhurbaşkanlığını yapsın, etnik kökeninin değil. Sayın Gül’ün annesinin etnik kökeninin Ermeni olduğunu, Gül’ün dayısı İzmir’deki meslektaşım Dr. Ahmet Satoğlu asistanlarına söylemiş” diyerek bu korkunç gerçekten daha önce haberdar olmamızı sağlamamış mıydı?

Keza Ergenekon davasının sanıklarından Ergun PoyrazRecep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül’ün Kripto Yahudi olduklarını anlatan devasa eserler ortaya koymamış mıydı?

Zavallı Erdoğan “Benim için Gürcü dediler. Affedersin daha çirkinini söylediler, Ermeni dediler” diyerek kendisini savunmak zorunda kalmamış mıydı?

Fakat hemen hüküm vermeyelim. Fethullah Gülen belki de PKK’nin kurucu kadrolarından bahsetmiştir.

Abdullah Öcalan için Ermeni demiş ise bunu ilk kez duymadığımızı hatırlatmak isterim.

Bugünlerde MHP Genel Başkanlığına aday olması tartışılan Meral Akşener 1997 yılında İçişleri Bakanı’yken Apo için “Türk milletini bölmek isteyen bu Ermeni dölü!..” ifadesini kullandıydı. Peşinden bu sözleri nedeniyle özür dileyen Akşener “Ben Türkiye’de yaşayan Ermenileri değil, genel olarak Ermeni ırkını kastettim” deyivermişti.

Her dönemin devlet adamı Cemil Çiçek’ten Melih Gökçek’e, Burhan Kuzu’dan Yusuf Halaçoğlu’na kadar PKK’lilerin çüklerine sünnet kontrolü yapılması isteği bu gerçeklikten kaynaklanır.

(Devam edeceğim…)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89