• BIST 9883.11
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Diyarbakır 30 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 13 °C

Yağmur İstanbul'da hayatı felç etti

Yağmur İstanbul'da hayatı felç etti
Sel felaketi İstanbul'u vurdu. TEM otoyolu ulaşıma kapatıldı.... İkitelli'de 100'lerce araç sürükleniyor Karayollarındakiler botlarla kurtarılıyor...

Sel felaketi İkitelli'yi vurdu. Yol azgın bir nehri andırıyor. Zodyak botları araçları tek tek dolaşarak mahsur kalanları topluyor.Son yılların en büyük sel felaketini yaşıyoruz. İstanbul İkitelli Basın Ekspres yolu göle döndü. Yüzlerce araç sular altında kaldı..

Suyun yüksekliği 2 metreye yükseldi.. E-5 TEM ve Silivri bağlantı yolu trafiğe kapalı.

İstanbul'da gece boyunca etkili olan sağanak sebebiyle yüzlerce evi su bastı. Özellikle Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de caddeler ve sokaklar sular altında kaldı. Baskınlar nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Dün Tekirdağ, Çatalca, Silivri, Selimpaşa gibi yerlerde meydana gelen sel baskınlarının ardından başta Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy olmak üzere İstanbul'un birçok ilçesinde de su baskınları yaşandı. Gece boyunca devam eden sağanak, Sultangazi'de yüzlerce evin su altında kalmasına neden oldu.

4145

Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Cebeci gibi yerlerde de su baskınları yaşandı. Sokaklar ve caddelerden akan suların özellikle bodrum ve birinci katlardaki evlere dolması nedeniyle birçok vatandaş mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri su tahliyesi ve kurtarma çalışmalarına yetişmekte zorlandı. Habipler yolu üzerinde bulunan İstanbul Ulaşım A.Ş. de sular altında kaldı. Habipler'de bulunan eski Edirne asfaltı, araç trafiğine kapatıldı. Şehirde sağanak da itfaiyenin su tahliyesi ve kurtarma çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

4146

ÇOK SAYIDA ARAÇ YOLDA KALDI

İstanbul İkitelli'de yoğun yağışların getirdiği sel nedeniyle araçlar mahsur kaldı. İstanbul'da devam eden yoğun yağış nedeniyle sabah saatlerinde İkitelli Basın Ekpres yolunda aşırı yağışın getirdiği sel nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Bazı araçların içindekileriyle sürüklendiği görüldü. Sürücüler ve yolcular araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekliyor. İtfaiye ve sivil savunma ekipleri de kurtarma çalışmalarını güçlükle sürdürüyor. Bu arada, İkitelli'ye açılan ana yollar güvenlik nedeniyle trafiğe kapalı tutuluyor.

4147

KURTARMA ÇALIŞMASI BOTLARLA YAPILIYOR

İstanbul TEM otoyolunda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlar olay yerine getirilen botlarla kurtarılmaya çalışılıyor. Kurtarma çalışmaları zor şartlarda sürüyor

ASKERİ HELİKOPTERLER KURTARMAYA KATILDI

İkitelli Basın Ekpres yolunda aşırı yağışın getirdiği sel nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Bazı araçların içindekileriyle sürüklendiği görüldü. Mahsur kalanları kurtarmak için 4 askeri helikopter çalışmalara katıldı.

TEM'DE SULARDAN BİR CESET ÇIKARILDI

İstanbul İkitelli Basın ekspres bölgesi TM otoyolunda yaşanan can pazarında bir kişi hayatını kaybetti. Ölen vatandaşın cesedi sulardan çıkartıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89