• BIST 14495.77
  • Altın 6629.84
  • Dolar 45.2112
  • Euro 52.9499
  • İstanbul 13 °C
  • Diyarbakır 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 19 °C
  • Berlin 17 °C

Madenci enkazda bulduğu altınları polise teslim etti: Bizler buraya ömür çıkarmak için geldik

Madenci enkazda bulduğu altınları polise teslim etti: Bizler buraya ömür çıkarmak için geldik
Deprem bölgesine giden madenci Ekrem Redif, enkaz altında 22 yarım altın, 1 çift altın küpe, 1 altın kolye ve cep telefonu buldu.

Çorum’un Bayat ilçesinden gönüllü olarak arama-kurtarma çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine giden madenci Ekrem Redif, enkaz altında bulduğu altın ve kıymetli eşyaları polise teslim etti. Ekrem Redif, “Bizler buraya maden çıkarmak için değil, ömür çıkarmak için geldik” dedi.

Çorumlu madenci Ekrem Redif, Maraş'ın Elbistan ilçesinde arama kurtarma çalışmaları sırasında üç kişinin cansız bedenlerinin çıkarıldığı bir binanın enkazından 22 yarım altın, 1 çift altın küpe, 1 altın kolye ve cep telefonu buldu.

Redif, ziynet eşyalarını Maraş'ın Kurtuluş Mahallesi’ndeki polis merkezine tutanak karşılığında teslim etti. Ekrem Redif, "Ben ve arkadaşlarım gönüllü olarak Kahramanmaraş’a geldik, Gökçe Apartmanı’nda bulduğumuz ziynet eşyalarını polise zimmet karşılığı teslim ettik" dedi. (Duvar)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89