• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Diyarbakır 21 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C
  • Berlin 10 °C

Türkiye'nin büyük bölümü yağışlı geçecek

Türkiye'nin büyük bölümü yağışlı geçecek
Türkiye'nin büyük bölümünde yağışlar aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde devam edecek.

Türkiye'nin büyük bölümünde yağışlar aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde devam edecek. Hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ila 4, doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin büyük bölümünde yağışlar aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde devam edecek. 

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor. (26)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (24)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (27)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Sabah saatlerinde doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. (32)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, (31)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. (23)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (19)

DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (29)

16470

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; bölgenin doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Balıkesir, Bursa ve Bilecik) kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve iç kesimleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Batı Akdenizin iç kesimleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Sabah saatlerinde Adananın doğu ilçeleri, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmmaraş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Sivas çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Samsun, Ordu, Amasya, Tokat, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde aşırı olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Erzincan, Tunceli, Bingöl, Malatya, Elazığ, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Öğle saatlerinden sonra Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89