• BIST 9268.87
  • Altın 4206.597
  • Dolar 39.1294
  • Euro 44.5866
  • İstanbul 26 °C
  • Diyarbakır 30 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 30 °C
  • Berlin 24 °C

Türkan Sabancı yoğun bakımda

Türkan Sabancı yoğun bakımda
Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı tatilini geçirdiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Sabancı, yoğun bakıma alındı.

Bodrum ilçesine bağlı Göltürkbükü Beldesi'nde tatilini geçiren merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı, denize girerken aniden fenalaştı.

Ambulansla Bodrum'un Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Türkan Sabancı'nın tedbiren yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Türkan Sabancı'nın aşırı sıcaklardan etkilenmiş olabileceği belirtildi.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'ın bu akşam saatlerinde Türkan Sabancı'yı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sabancı'nın tahlil ve tetkiklerinin yapıldığı, iki gün daha yoğun bakımda kaldıktan sonra servise çıkartılarak bir süre müşahede altında tutulacağı öğrenildi. Türkan Sabancı'nın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89