• BIST 9186.56
  • Altın 4125.02
  • Dolar 39.1137
  • Euro 44.2509
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 29 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Berlin 15 °C

TSK, K.Irak tezkerenin uzatılmasını istedi

TSK, K.Irak tezkerenin uzatılmasını istedi
Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyine askeri operasyona izin veren ve 17 Ekim'de sona erecek tezkerenin süresinin yeniden uzatılmasını istedi.

Genelkurmay'ın haftalık basın bilgilendirme toplantısında, tezkere talebinin 14 Eylül'de Başbakanlığa gönderildiği açıklandı.

Geçtiğimiz hafta oldukça tartışılan uzun menzilli hava savunma füze sistemine ilişkinde tartışmalara açıklık getirildi. Proje maliyetinin 7.8 milyar dolar olmadığı, 1 milyar dolar olduğu ve bu ödemenin de tek seferde değil, 6 yılda yapılacağı belirtildi.

DTP Hakkari Milletvekili Hamit Geylani'nin "Türkiye'nin başında üç bela var. Başbuğ, Baykal ve Bahçeli. Her nedense bu üç bela da 'B' harfiyle başlıyor" sözleriyle ilgili olarakta bu açıklamaların suç unsuru oluşturduğu ve savcıların harekete geçtiği kaydedildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89