• BIST 10949.95
  • Altın 4398.528
  • Dolar 40.7362
  • Euro 47.7098
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 32 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 32 °C
  • Berlin 23 °C

Simav'da bir deprem daha

Simav'da bir deprem daha
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 00.29'da merkez üssü Simav ilçesi olan 4,0 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 19 Mayıs'ta yaşanan 5,9 büyüklüğündeki depremin artçı sarsıntıları devam ederken, saat 00.29'da meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki deprem, bölgedeki yurttaşları tedirgin etti.

 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 00.29'da merkez üssü Simav ilçesi olan 4,0 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, Kütahya il merkeziyle Tavşanlı, Hisarcık, Emet, Şaphane, Pazarlar, Gediz ve Domaniç ilçelerinde de hissedildi.

8,6 kilometre derinlikte oluştuğu belirlenen deprem nedeniyle Simav, Şaphane ve Hisarcık'ta çadır kentlerde yaşayan ve sağlam binalarda kalan yurttaşlar dışarıya çıkarak bir süre bekledi.

25 bin nüfuslu Simav'da yurttaşların yaklaşık 10 bini çadır kentlerde, 15 bini ise evlerinin bulunduğu mahalle ve sokak aralarına kurdukları çadırlarda yaşıyor.

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89