• BIST 9664.29
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Diyarbakır 27 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Berlin 7 °C

Ses kaydının 2. bölümü internette

Ses kaydının 2. bölümü internette
Önceki gün Eski Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner'e ait olduğu iddia edilen ses kaydının ikinci bölümü video paylaşım sitesi dailymotion.com'da yayınlandı.

Terörle mücadelede hata, ihmal ve zafiyetlerin itiraf edildiği eski Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner’e ait olduğu iddia edilen ses kaydı gündeme bomba gibi düşmüştü.

O ses kaydında bu itirafların devamının geleceğinin notu düşülmüş ve 'varan 2: bekleyin' denilmişti.

SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN

İşte yine Emekli Org. Işık Koşaner’e ait olduğu iddia edilen güncel konulara ilişkin çok çarpıcı itirafların yer aldığı ses kaydı video paylaşım sitesi dailymotion.com'da yayınlandı.

İşte o ses kaydının satırbaşları;

- Şimdi askeri şahıslar subay astsubay uzman neyse suç işlemez diye birşey yok. Suçu herkes işler. Bilerek işler taksirli olarak bilmeden de işler. Hep bunlar hayatın içinde olan şeyler. Bir askeri şahıs bir suçtan dolayı polis bölgesinde polisle muhatap olduğunda öncelikle asker olduğunu söylemesi lazım. Şimdi bizimkiler suçlarını örtbas etmek için önce söylemiyorlar. Karakola gidip de sopa yemeye başlayınca ben askerim diyor. İş işten geçiyor, öyle yok. öyle dersen bana bakma.

- Bakınız şu sözümüzü yanlış anlamayınız. Ben sık sık hukuka saygılıyız diyorum. Bunun anlamı şu. Biz enayi değiliz, sadece biz hukuka saygılı olmayacağız bize karşı olanlar da hukuka saygılı olacaklar. Ben bunu ifade etmeye çalışıyorum.

'Basından uzak durun'

- Arkadaşlar ne şekilde olursa olsun bakınız bir laf var benim çok hoşuma gidiyor. hiçbir basın mensubu bize düşman olmaz. Ama dost da olmaz. Basın mensubu haber olabilecek bir şeyi yakalarsa çok afedersiniz anasını bile satar onu oraya haber diye koyar. Hiçkimsenin gözünün yaşına bakmaz.

- Basına ne söylenecekse biz söylüyoruz. Kimine şifahen, kimisine temas ederek. Kimisiyle telefonla mücadele ediyoruz.

'Işık Koşaner olarak dava açabilirim'

- Genelkurmay Başkanlığı'na veya silahlı kuvvetlere yapılan bir hakarette dava açamıyoruz. Genelkurmay olarak, tüzel kişiliğimiz yok. Ne yapacağız? Şahıs olarak açmak lazım. Yani ben Işık Koşaner olarak dava açabilirim. Ama Genelkurmay Başkanı olarak o gazeteye dava açamıyorum.

- Zorla karakola götürürlerse gidin. O zaman rol bize geçecek. O zaman ortalığı ayağa kaldıracağım

"Bazı polislerimiz artık işi iyice azıya aldılar"

- Bazı polislerimiz artık işi iyice azıya aldılar. Başınıza geliyodur, duyuyorsunuzdur. Hani asker olsun da ne olursa olsun bir atalım içeri, hesap soralım gibi. kendimizi de korumak zorundayız.

"Şehit yakınlarımıza kusur ediyoruz"

- Herkesin gözü üzerimizde. Erleri kullanma işini yavaş yavaş kaldıralım. Yoksa kaldırtacaklar bakakalacağız böyle

-Bölgemizde bulunan şehitlerimizin yakınlarına gazilerimize arkadaşlar biraz ilgide kusur ediyoruz. illa kapısını çalıp da ziyaret etmek değil, arasıra telefonla dahi olsa telefonla dahi olsa mutlaka herkes bölgesindeki gazi şehit ailesi gazilerimizle yakın temasını devam etsin. yağmasak bile gürleyelim.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89