• BIST 9668.36
  • Altın 3996.585
  • Dolar 38.8091
  • Euro 43.2885
  • İstanbul 15 °C
  • Diyarbakır 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 12 °C

Reddi hakim talepleri reddedildi

Reddi hakim talepleri reddedildi
''Balyoz Planı'' davasında hakkında yakalama emri çıkartılan sanıkların yaptığı reddi hakim talebi oy birliğiyle reddedildi.

“Balyoz” soruşturmasında 102 asker hakkında yakalama kararınının çıkartılmasının üzerinden 4 gün geçti. Sanıklardan şu ana kadar teslim olan kimse olmadı.

Bodrum’da havaalanında gözaltına alınan eski Birinci Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan ise halen hastanede tedavi altında bulunuyor.

Sanıklardan 87’si yakalama kararına itiraz etti. 30 sanık da itirazının yanında reddi hakim talebinde bulundu.

Reddi hakime red

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi heyet üyelerinin reddine ilişkin talepleri inceledi.

Mahkeme heyeti, inceleme sonucu sanık avukatlarının taleplerini reddetti.

Bu kararın ardından İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin, yakalama kararına yapılan itirazları değerlendirmeye başladığı öğrenildi.

Mahkeme heyetinin, öncelikle 3 günlük inceleme süresi dolacağı için Pazartesi günü yapılan itirazları ele alacağı kaydedildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89