• BIST 9398.93
  • Altın 4131.918
  • Dolar 38.8052
  • Euro 44.0658
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 28 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 28 °C
  • Berlin 21 °C

'Peşmerge'ye destek devam edecek'

'Peşmerge'ye destek devam edecek'
Federal Kürdistan Başkanı Mesud Barzani ile görüşen Breet McGurk, Musul Operasyonu ve sonrasında ABD’nin Federal Kürdistan ve Peşmerge’ye desteğinin devam edeceği bildirildi.

Federal Kürdistan Başkanı Mesud Barzani’nin, ABD Başkanı Barack Obama’nın IŞİD ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk’u makamında kabul ettiği bildirildi.

Federal Kürdistan Başkanlık ofisinden yapılan açıklamaya göre görüşmede, Musul Operasyonu ele alındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ABD Başkanı Barack Obama’nın IŞİD ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk’un, ülkesinin Federal Kürdistan ve Peşmerge’ye desteklerinin devam edeceğini yinelediği belirtildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89