• BIST 10181.03
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Diyarbakır 24 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 26 °C

Münevver'in babası: Kızımla körebe oynamışlar

Münevver'in babası: Kızımla körebe oynamışlar
Başı kesilerek öldürülen Münevver K.'nın babası cinayetle ilgili yeni bir iddia ortaya attı

Beşiktaş'ta, başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Adli Tıp Kurumu'na DNA testi için tükürük örneği ve parmak izi verdi.

Katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun biran önce bulunmasını isteyen baba Karabulut, "Bu ailenin bir sırrını bildiği için mi kızımı öldürdüler? Ama bildiğim bir şey var; kızımla körebe oynamışlar. Eğer bu işin bu kadar büyüyeceğini bilselerdi evi yakarlardı." dedi.

Adli Tıp Kurumu'nda DNA testi için tükürük örneği veren Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Baba Karabulut, "Bugün rahmetli kızımın ölümünün 83. günü. İlk dedim ya; Cem Garipoğlu bu işi tek başına işlemedi. Tükürük bezlerinden DNA testi gerekiyormuş. Ben de kızım için buraya geldim. Bu testi aldıktan sonra önümüzdeki günlerde iş daha da aydınlanacak. Sizler sayesinde 70 milyona sesleniyorum; büyük bir acı çekiyorum, sizler yılmadan yazıyorsunuz. Bizler kan kusuyoruz, çok büyük acı çekiyoruz. Devlete sesleniyorum; artık bıçak kemiğe dayandı. Bu kadar zamanda bir katil zanlısı bulunamaz mı? Bu ülkede neler çıktı? Toprağın altında saklanan gizlenen neler varsa çıkarttı devletimiz. Cem Garipoğlu'nu mu çıkartamadı? Ne yapıyorlar? Suçlular ortalıkta geziyor. Gerekirse amcası ve kardeşi de DNA testi verecek." diye konuştu.

Cem Garipoğlu'nun Rusya'da olduğu yönündeki iddianın hatırlatılması üzerine Karabulut, "Garipoğlu'nun Rusya'da ya da Fransa'da olması bir şey ifade etmez. Bizim devletimiz o kadar büyüktür ki; nerede olursa olsun getirir. Başbakanımız, Adalet Bakanımız, Valimiz, Emniyet Müdürümüz hepsi bunu biliyorlar. Bizler rahat olamayacak mıyız? Bu bizim hakkımız değil mi? Bizim suçumuz neydi? Evladımızın hangi şartlar altında yetiştirildiğini artık biliyorsunuz." şeklinde konuştu.

Emniyetin işi ağırdan aldığın yönündeki iddiaların sorulması üzerine baba Karabulut, "Ben burada emniyetin ağır davrandığını bilemem. Ama ben düşünüyorum; Satanist cinayeti mi? Bu ailenin bir sırrını bildiği için mi kızımı öldürdüler. Ama bildiğim bir şey var; kızımla körebe oynamışlar. Eğer bu işin bu kadar büyüyeceğini bilselerdi evi yakarlardı." dedi.

Bazı köşe yazarlarının televizyonlara çıktığı için kendisini eleştirdiğini anlatan Karabulut, "Derdimi sizlerle paylaşıyorum. Ne yapayım yapacak bir şey yok. Beklemekten başka çarem yok" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89