• BIST 10223.14
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 21 °C

Münevver Karabulut cinayetinde şok detay...

Münevver Karabulut cinayetinde şok detay...
Münevver Karabulut'un otopsi raporundaki ilginç ayrıntı aynı aileden iki erkeği işaret etti.

Münevver Karabulut cinayetinde şok detay...Münevver Karabulut'un otopsi raporundaki ilginç ayrıntı aynı aileden iki erkeği işaret etti.Etiler’deki bir çöp konteynerinde, 3 Mart 2009 günü başı vücudundan ayrılmış olarak bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut’un otopsi raporu, ailesinin avukatı Faruk Zorba’yı haklı çıkarttı. Genç kızın tırnaklarından alınan doku örnekleri, aynı aileden iki erkeği işaret etti.

Cinayet hakkında bugüne kadar yazılan senaryoları çürüten Adli Tıp Kurumu, Münevver’in başı kesilerek değil, göğsüne aldığı darbelerle öldürüldüğünü, katil zanlısı Cem G.’nin cinayet sırasında yalnız olmadığını ortaya koydu. Münevver’in katilleriyle boğuşurken tırnaklarının arasında kalan deri örnekleri, polisi diğer zanlı ya da zanlılara götürecek.

SALDIRGANLARA DİRENDİ

Genç kızın boynunda, yanağında ve omzunda yine çok kişiye ait tükürük örnekleri bulundu. Münevver'in tırnak aralarından alınan doku örneklerinin DNA incelemesi sonucunda aynı aileden iki erkek kişiye ait bulgular saptandı. Genç kızın cinayet öncesi katilleriyle boğuştuğu düşünülüyor.

BABADAN DOKU ÖRNEĞİ

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, bu tespitler üzerine, 2.5 aydır iz süren polis, soruşturmayı derinleştirdi. Gömleğinde kan izleri bulunan ve 'cinayete iştirak' suçlamasıyla cezaevine giren baba Ahmet Nida. G.'nin saç, doku ve tükürük örnekleri alınacak. Cinayetin bir numaralı şüphelisi, firari Cem G.'nin arkadaşları ve yakınları da DNA testine tabi tutulacak.

ÖZEL EKİP HER GÜN VALİYE BİLGİ VERİYOR

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın talimatıyla, tüm Türkiye'nin yakından izlediği Münevver Karabulut cinayetini aydınlatmak için özel bir ekip kuruldu. Her yerde katilin izini süren ekip, cinayetle ilgili düzenli olarak İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a bilgi aktarıyor. Vali Güler ile Cerrah'ın da gelişmeleri anında Bakan Beşir Atalay'a rapor ettikleri öğrenildi.

BU CİNAYET PLANLANMIŞTI

Cinayette birden fazla kişi olduğu yönündeki rapora şaşırmadığını belirten baba Süreyya Karabulut şunları söyledi: Bugüne kadar kızımın bir kişi tarafından öldürülmediğini söylüyordum. Adli Tıp raporu bizi doğruladı. Bu cinayet planlanmıştı. Cinayetten sonrası deliller karartıldı, Cem ortadan kayboldu. Cem'in tek başına kızımı katletmesi zaten mümkün değildi. Mutlaka bir veya birkaç kişi ona yardım etti. Kızım Garipoğlu ailesinin çok önemli bir sırrını bildiği için katledildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89