• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Diyarbakır 9 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Berlin 6 °C

MHP'den, Hasan Cemal'e büyük hakaret!

MHP'den, Hasan Cemal'e büyük hakaret!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, gazeteci Hasan Cemal'in bugünkü yazısına tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, gazeteci Hasan Cemal'in bugünkü yazısına tepki gösterdi. Yalçın, "İşbirlikçi köşe yazarları, Türkiye'de Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarını savunmak bahanesiyle çoluk çocuk demeden binlerce insanımızı acımasızca öldüren bir cinayet şebekesinin bölücü, ayrıştırıcı emellerine hizmet ederek, onların ağır sorumluluğuna ve affedilmez suçlarına ortak olmaktadır." dedi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Hasan Cemal'in eleştirilerine cevap verdi. Cemal'i işbirlikçi olmakla suçlayan ve Yalçın, "Hayırsız ve mirasyedi bir torun olarak kalemini Türklük düşmanlarının emrine vermekte üstatlaşan bu yazar, Osmanlı devlet adamı ve dedesi Cemal Paşa'nın kemiklerini sızlatmaya devam etmektedir. Barış, özgürlük ve insan hakları gibi sihirli kelimelerle insanımızın kafasını bulandırmak, aklını çelmek, Hasan Cemallerin itiyadı, itikadı ve meşrebi haline gelmiştir. O ve onun gibiler, bölücü başıyla masaya oturmayı barış açılımı olarak nitelerken, demokrasinin nimetlerini istismar etmektedir. Ayrıca, katilleri okşayarak akan kanın duracağı hayallerine kapılanlar ya safdildir, ya hamakat erbabıdır." diye konuştu.

Yalçın, eleştirilerine şöyle devam etti: "Böylesi işbirlikçi köşe yazarları, Türkiye'de Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarını savunmak bahanesiyle çoluk çocuk demeden binlerce insanımızı acımasızca öldüren bir cinayet şebekesinin bölücü, ayrıştırıcı emellerine hizmet ederek, onların ağır sorumluluğuna ve affedilmez suçlarına ortak olmaktadır. Oysa MHP terörle mücadelede hükümete her türlü desteği vermiş ve bunu her zaman açık yüreklilikle dile getirmiştir. İşbirlikçi köşe yazarları, Türkiye'de Kürt kökenli vatandaşlarımızın haklarını savunmak bahanesiyle çoluk çocuk demeden binlerce insanımızı acımasızca öldüren bir cinayet şebekesinin bölücü, ayrıştırıcı emellerine hizmet ederek, onların ağır sorumluluğuna ve affedilmez suçlarına ortak olmaktadır."

"MHP, TÜRK'Ü KÜRT'TEN AYIRMAMIŞTIR"

MHP'nin, Türk'ü Kürt'ten ayırmadığını kaydeden Yalçın, "Hasan Cemal'in ahlak, insaf ve izan dışı iddialarının aksine, hiçbir Türk milliyetçisi, kardeşlerinin kendi yerel dillerinde şarkı söylemesine, birbirleriyle iletişim kurmasına karşı çıkmamıştır. Her biri farklı kökenlerden gelen camiamızın mensupları, geçmişte olduğu gibi bugün de kederde, tasada ve kıvançta ortaktır. Hasan Cemal gibi ayrık otları aramızdaki dayanışmayı asla bozamayacaktır." ifadelerini kullandı.

İşte MHP'yi kızdıran O yazı...

  • Yorumlar 14
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÖNE ÇIKANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0532 261 34 89