• BIST 9728.11
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Diyarbakır 28 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C
  • Berlin 8 °C

Kurmay Albay'dan şok ses kaydı

Kurmay Albay'dan şok ses kaydı
Antalya İl Jandarma Komutanı olan Albay İsmail Ekici'ye ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı daha dailymotion.com sitesinde yayınlandı.

Antalya İl Jandarma Komutanı olan Albay İsmail Ekici'ye ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı daha dailymotion.com sitesinde yayınlandı. İşte Ekici'ye ait olduğu iddia edilen o ses kaydı.dailymotion.com video paylaşım sitesinde, Antalya İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İsmail Ekici'ye ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı daha yayınlandı. dailymotion.com'da yayınlanan ses kaydında Kurmay Albay, bu hükümetle bir şey olmayacağını, hükümetin derhel alaşağı edilmesi gerektiğini söylüyor.



O KAYDIN SES DÖKÜMÜ

"Bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Bundan sonra yapılacak tek şey, fazla miktarda güç kullanıp kafalarını ezmek, ondan sonra bunu soğumaya bırakmak. Soğuduktan sonra da daha değişik tedbirlerle asimilasyonu hızlandırmak. Başka türlü olmaz bu iş. Artık Avrupa'yı mavrupayı unutup, hayır gidişat artık yani Kürtlerin özerklik kazanması yönünde ilerliyor hızla. Bu hükümetle bu iş olmaz. Bu hükümetin derhal alaşağı edilmesi lazım arkadaşlar başka çare yok yani, gerekirse biz yapacağız."

"Oy kullanalım arkadaşlar neden biliyor musunuz? Bu ee biz iyi kötü bir şeyler gördük geçirdik, anlıyor musunuz? Öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki yani sürekli altımız sallantıda . Birileri oynatıyor, yani düşün diye uğraşıyor yani. Buna içerde de alet olanlar var. Dikkatli olacaksınız. Ha dikkatli olmazsanız, uyanık olmazsanız, bu ülke batırılır...Yani zaten akıllı olmazsanız, saf olursanız, göstere göstere insanlar gözünüzün içine soka soka yapıyor . Ee bu kimin menfaatine? Düşünmezsen, o zaman batman haktır yani hep beraber batacağız yani, teslim olacağız, bir kere battın mı kurtarması da zordur ha!

Bizim ülkemiz cennet ama biz dik duramazsak bu işin önemini kıymetini anlayamazsak, bunun için gayret sarf edemezsek, bu cenneti bizim ayağımızın altından çak diye çeker alırlar, kaydırıyorlar işte. Onun için yüce Ata Gençliğe Hitabesinde Gaflet, Dalalet, Hıyanet, kelimelerini kullanmış. 1930 lu yıllarda 1920 li yıllarda bunu görmüş ve bunu söylemiş aklınızı başınıza alın demiş.

Yani şu anda çok kritik bir noktadan geçiyoruz ülke olarak, çok kritik bir noktadan geçiyoruz yani, çok kritik bir noktadayız demiyorum bakın, çok kritik bir noktadan geçiyoruz, bu noktadan da geçeceğiz. Zayiatla geçeceğiz, bilmem neyle geçeceğiz ama geçeceğiz. Bu noktadan da geçeceğiz."

Bu ülke içerisinde yaşıyorsan kardeşim dik duracaksın, bilinçli olacaksın. Koyun sürüsü olmayacaksın, olursan ne olur bi güden çıkar nitekim çıkıyor yani. Cumhuriyetimiz tarihinde olmayacak, görülmemiş bir şekilde çok yönlü bir tehdit altında. Bu tehdit A,B,C diye size burada sıralayacak zamanımız yok. Ama biliniz ki eğer bilgili olmazsak bilinçli olmazsak kendimizi ve çocuklarımızı yetiştiremezsek arkadaşlar çok iyi günler görmemiz gerekirken, zor günler görebiliriz."

"Şu Antalyada her şey var ama biz yetersiziz. Özellikle aşırı sağ faaliyetlerdeki etkimiz son derece az. Derhal buna tedbir alacağız. Yani bunun ee işte kanunlar değişti bilmem ne değişti. 50 bin tane kanunun açık tarafı var tamam mı? Akıllı hareket edeceğiz, düzgün hareket edeceğiz adamları takip edeceğiz arkadaşlar yani böyle ortalığı başıboş bırakmışız gibi bir hisse kapılıyorum. Bu ülkenin başına ne geldiyse bu adamlardan geldi ha bilesiniz."

"Süleymancılık vay anam vay sarmışlar etrafımızı, dernek 54, yurt 49, dershane 2, Süleymancı 5 tane yakalanmış toplam bu kadar, 2008 hepsi son derece kanuni legal, çalışmalara devam etmiş kimseyi yakalamamışız, 2009 son derece kanuna uygun şekilde çalışmışlar. Evet bakacağız bakacağız bi onun açığını bulacağız o da bizim görevimiz. Bunlar küçük yaştaki çocuklara asılırlar, bilmem ne ederler".

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89