• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Diyarbakır 12 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 13 °C
  • Berlin 1 °C

Kılıçdaroğlu'dan Bahçeli'ye: Sizin feriştahınız gelse diz çökmeyiz

Kılıçdaroğlu'dan Bahçeli'ye: Sizin feriştahınız gelse diz çökmeyiz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu kendisini tehdit eden Bahçeli'ye "Sizin feriştahınız gelse diz çökmeyiz" diye yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, kendisini, Demirtaş ve Kavala üzerinden hedef alan ve "Sonunda onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın" diyerek cezaevi tehdidinde bulunan Devlet Bahçeli'ye "Sizin feriştahınız gelse diz çökmeyiz biz. Siz kimsiniz?" diye yanıt verdi. Erdoğan'ın sınır ötesi operasyon açıklamalarına da tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Senin oğlun var. Göndersene. Fakir fukaranın çocuklarını gönderiyorsunuz. Senin çocukların ise milyon dolarla oynuyorlar" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Vanlılara, Van'ın huzur içinde yaşamasını istiyorsanız bize katılın dedim. Kayyumdan şikayet ediyorlardı. Seçimle gelen seçimle gitsin istiyorsanız, kayyumdan şikayet ediyorsanız, bize katılacaksınız bize."

"Bölgede bir eve gittik, Selahattin Bey'in çok sevildiğini gördüm. Haksız uygulamalardan şikayet ediliyor. Bir kişi adaletsizlikle karşı karşıya kalıyorsa, ona sahip çıkmak insani görevdir. Çünkü haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. AİHM kararlarını uygulamıyorlar. Osman Kavala'dan da, Selahattin Demirtaş'ın da harp okulu öğrencilerinin de hakkını savunmak istiyorsanız bize katılacaksınız. Beşli çeteden, uyuşturucu baronlarından, SADAT'çılardan şikayet ediyorsanız bize katılacaksınız. Adres biziz."

BAHÇELİ'YE YANIT

"Birileri beni de hapisle tehdit ediyormuş. Yahu sizin feriştahınız gelse diz çökmeyiz biz. Siz kimsiniz? Biz hapislerden korksaydık bu kadar cesur olmazdık. Hapislerden korksaydık sizin gibi olurduk. Dün tükürdüğümüzü bugün yalamayız biz."

ERDOĞAN'A SINIR ÖTESİ OPERASYON TEPKİSİ

"Ben bu Türgev'in  ENSAR'ın bütün mal varlıklarını aldıkları maaşları kimlerden aldıklarını mahkemeden isteyeceğim. Belki de vazgeçebilirler dava açmaktan. Öyle bağışladım falan değil havale merkezine gönderiyor parayı. Bütün  vatandaşlarıma söylüyorum bir siyasetçinin hesabını veremeyeceği bir şeyi olmamalı. Halkından gizlediği bir şey olmamalı. Bir siyasetçinin evlatları para pul içine girmemeli. Sınır dışı operasyon yapacağız diyor e senin oğlun var dünya kadar milyonları var, ok atmakta da çok becerikli, gönder, niye göndermiyorsun? Fakir fukaranın çocuklarını gönderiyorsun, senin çocukların ise milyon dolarlarla oynuyorlar Amerika ile Türkiye arasında. Daha okçuluk vakfını bilmiyoruz. Onlar ne yaptı bilmiyoruz onlar da gizli kapaklı ama milletime sözüm var tüyü bitmemiş yetimin hakkını sormak benim  boynumun borcudur. Kimse endişelenmesin Türkiye'yi huzura kavuşturacağız."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89