• BIST 10487.25
  • Altın 4337.83
  • Dolar 40.5668
  • Euro 46.85
  • İstanbul 26 °C
  • Diyarbakır 35 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Berlin 14 °C

Kaddafi yine bombalıyor

Kaddafi yine bombalıyor
Hükümet güçlerinin bugünkü saldırılarında Misrata kenti ve Misla petrol sahasını hedef alındı.

Libya lideri Muammer Kaddafi'ye bağlı birliklerin muhaliflere yönelik saldırıları sürüyor. Saldırıların hedefinde bugün yine isyancıların elindeki Misrata kenti var.

Muhaliflerin sözcüsü, Reuters ajansına yaptığı açıklamada, Kaddafi birliklerinin sabah saatlerinden bu yana Misrata'yı bombaladığını belirterek, "Bu saf terörizm. Bombardıman, yerleşim birimlerini hedef alıyor" dedi. Sözcü, bombardımanda ölen ve yaralananlar olduğunu da ifade etti.

El Cezire televizyonunu da ülkenin doğusundaki Misla petrol sahasını bombaladığı bildirildi. Alt yazıyla duyurulan ve adı açıklanmayan görgü tanıklarına dayandırılan haberde konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.

Arap Körfez Petrol Şirketi (Agoco) tarafından işletilen Misla, muhaliflerin elindeki Ecdebiye kentinin yaklaşık 400 kilometre güneyindeki çölde yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89