• BIST 9486.56
  • Altın 4175.093
  • Dolar 39.1971
  • Euro 44.6439
  • İstanbul 24 °C
  • Diyarbakır 34 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 31 °C
  • Berlin 22 °C

İstanbul'a yeni tramvaylar geliyor

İstanbul'a yeni tramvaylar geliyor
İstanbul için özel tasarlanmış tramvaylar geliyor. Normal bir otomobile göre 4 kat daha az gürültü oluşturuyor.

Fransa'nın Nice kentinde düzenlenen Ulusal Kamu Taşımacılığı Fuarı'nda, (Rencontres Nationales du Transport Public) şehir içi ve şehirler arası demir yolu taşımacılığının ulaştığı teknoloji, pazarı ve gelişmeleri tanıtıldı.

Son teknolojiye ve konfora sahip tramvaylar arasında İstanbul Belediyesi için özel geliştirilen "lale dizaynlı tramvaylar" da fuarda davetlilere örnek olarak gösterildi. Alstom yetkilileri, coğrafi ve iklim şartları ile müşterilerin istekleri doğrultusunda üretim yaptıklarını belirttiler.

Demir yolu taşımacılığında dünyada lider konumda bulunan Fransız Alstom firması tarafından düzenlenen fuarda, dünya medyasına yapılan özel tanıtımda, özellikle şehir içi demir yolu taşımacılığı ve tramvaylardaki gelişmeler ön plana çıktı.

Şirketin Pazarlama Başkan Yardımcısı Frederic Hendrick, geliştirdikleri tramvayların hepsinin daha konforlu ve çevreci olduğuna dikkati çekti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89