• BIST 9311.88
  • Altın 4344.503
  • Dolar 38.8487
  • Euro 44.8721
  • İstanbul 21 °C
  • Diyarbakır 33 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 30 °C
  • Berlin 27 °C

İsrail sanal alemde çöktü

İsrail sanal alemde çöktü
İsrailli yetkililer, Mossad ve Şin Bet gibi istihbarat kurumlarınınki de dahil olmak üzere birçok internet sitesinin çökmesinin teknik bir arızadan kaynaklandığını bildirdi.

İsrailli yetkililer, Mossad ve Şin Bet gibi istihbarat kurumlarınınki de dahil olmak üzere birçok internet sitesinin çökmesinin teknik bir arızadan kaynaklandığını bildirdi. Ulaşılamayan siteler arasında pek çok devlet portalı, ordu ve bakanlık sitesi de bulunuyor.

İnternet sitelerindeki kesintinin Filistin yanlısı internet korsanlarının siber saldırılarından kaynaklandığı iddia edildi ancak İsrail hükümeti yaptığı açıklamada durumun "siber saldırı değil, sadece teknik bir arıza" olduğunu söyledi. Hükümet tarafından yapılan açıklamada, uzmanların sorunu çözmek için çalıştığı belirtildi.

Bilgisayar korsanları grubu Anonymous tarafından internete koyulduğu iddia edilen bir videoda, Gazze'ye yardım götüren gemilerin engellenmesi halinde İsrail hükümetine siber saldırı düzenleneceği tehdidi yer almıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89