• BIST 8242.26
  • Altın 1664.905
  • Dolar 27.2399
  • Euro 28.8057
  • İstanbul 23 °C
  • Diyarbakır 25 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 29 °C
  • Berlin 21 °C

İsmail Beşikçi 'Öcalan'a özgürlük' için imza attı

İsmail Beşikçi 'Öcalan'a özgürlük' için imza attı
Abdullah Öcalan'ın özgürlüğü için başlatılan imza kampanyasına Sosyolog İsmail Beşikçi de imza vererek katıldı.

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın özgürlüğü için başlatılan imza kampanyasına Sosyolog İsmail Beşikçi de imza vererek katıldı.

DİHA'da yer alan habere göre Avusturya'nın başkenti Viyana'da bulunan Sosyolog İsmail Beşikçi, Abdullah Öcalan'ın özgürlüğü için başlatılan kampanyaya destek verdi.

Viyana'daki Kürt Dernekleri Federasyonu'nu da (FEYKOM) ziyaret eden İsmail Beşikçi, Öcalan'a Özgürlük imza formunu burada imzaladı. Viyana'daki Kürt derneğinde halkla buluşan Beşikçi, bütün siyasi tutsakların özgür olmasını istedi.

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÖNE ÇIKANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0532 261 34 89