• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İstanbul 19 °C
  • Diyarbakır 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Berlin 14 °C

Islak İmza'nın şok ses kaydı

Islak İmza'nın şok ses kaydı
"İrtica ile Mücadele Eylem Planı"nda imzası olduğu belirtilen Albay Dursun Çiçek'in şok ses kaydı ortaya çıktı...

Görüntüleri Dailymotion'da yer alan ve Habervaktim'in deşifre ettiği, Türkiye gündemine damga vuracak ŞOK bir ses kaydını daha yayınlandı. Ses kaydı bu kez 'İrtica ile mücadele eylem planı'nın altında imzası bulunan Albay Dursun Çiçek'e ait... ŞOK ses kaydında Dursun Çiçek'ten mesajlar

Dursun Çiçek'ten mesajlar :

Jandarma Kriminalden kazık yedim. Bilseler şereflerini ve onurlarını korumak için tashih ederler. Yani şu safhaya gelmesek, Jandarma Kriminali mahkemeye verecektim. Yazacakları her kelimenin büyük anlamı var, büyük değeri var. Diyelim ki doğruy adam bir tereddüt ifade etmez mi ya?

TSK VE KOMUTANLARA

Tek şüphem işte pazarlıklar falan, centilmenlik anlaşması mı yaptılar? Otuz yıl hizmet ettiğim kurumla atılan bir iftirayı temizlemek için hesaplaşmak zorunda kalacağız. Zaten işi yanlış yönetenler onlar. Bu konuda çok kırgınım. Hıfzı Paşa zaten k..ından korkuyor. Eşşek kadar kurum pazarlık yapıyorsa yazık yani.

SİYASETÇİLERE

Baykal'la konuştum, kızımın avukatıyla görüştüler. Kim bizim avukatlığımızı yapacak, muhalefet yapacak, siyasetçiler yapacak. Başbakan'a karşı, siyasete karşı, ona karşı, buna karşı savaşıyorum.

İşte Dursun Çiçek'in ŞOK ses kaydında yer alan konuşmasının tam metni:

Tarihi bir konuşma yapcaz. Şimdi Gazi'ye de uğradım. Gazi tabii şeyin içinde olduğu için, onun pek hareket serbestîsi yok. Olay gelişti gelişti artık olgunlaştı bir yere geldi.

Geçen hafta bir kazık yer gibi oldum. Ha ileri bir adım atmak için o kazığa razıyız, razıyız. Olay şöyle oldu biliyorsun olayı, şeyler geldi. Islak imzalı belge geldi.

Şeyin ihbarcı subayın gönderdiği mektuplar geldi. Ona diyecek yok. Benim pozisyonun %90'ı İstanbul'da, ya her halde bir tek bana işlemiyor gözüküyor. Askeriyede bunlar, askeri suç veya bir centilmenlik anlaşması mı yaptılar komutan ne dedi bize de gelecek bizde inceleyecek deyince ben ümitlendim.

Öbür türlü savcı falan çok ümitsiz davranmış. Göndermezler diyorlardı. Sonra vazgeçtiler. Genelkurmay başkanı işte bize gelecek bizde inceleyeceğiz deyince ben ümitlendim, sonra geldi zaten. O gelince savcılık süreç uzayacak diye beklerken savcılık şeye yazı yazıyor, kriminale, jandarma kriminale. İmza ve kopyayla-ıslağın mukayesesini istiyor savcı, savcı bilmiyorum…

Adım pazarlıkçıların veya karşı tarafa bir biz de yargılarız biz de tutuklarız biz de gerekeni yaparız mesajını vermek için planlı bir faaliyet olduğuna inanmak istiyorum. Çünkü en şey onurlu olan o.

Savcıdan birşeyim yok 9 aydır beraber çalışıyoruz her hangi bir şüphe olmadı, yani karşılıklı bir şüphemiz olmadı. Yani bağlantılar da iyi. Adli müşavirliğin, adil paşanın arası iyi yani hakimlerle falan mahkeme başkanları ile arası iyi. Ordan şüphem olmadı. Tek şüphem işte pazarlıklar falan, ben şunu diyorum biz bir senedir çekiliyoruz karşı taaruza geçeceksek en uygun bölge benim bulunduğum yer. Yani şu an benim için bu rapor, jandarma kriminalin verdiği rapordan daha anlamlı.

Neyse ben bu kazığı yedim. Ben biliyorum ki bu kazığı niye yedim. 1 marttaki o yeni sorgulama mahkeme safahatında, top şu an jandarma kriminalinde bilseler şereflerini onurlarını kurtarmak için tashih ederler.

Yani ne istediğimi daha doğrusu detayı şurdan kes biç yapıştır. Savcının kendi şeyi değil şu istediklerimi aynen şeyden istemiş.

Geçen hafta yaşanan olayda bir tane parmak varsa gerçekleri saptırmak için, basına sızdırmak için bir pazarlık varsa herhangi bir direktif varsa tamam ben onu yuttum yoksa yani şu safhaya gelmesek ben şeyi mahkemeye verecektim. Jandarma kriminali.

Dün baykal'la konuştum, cnn türk te, dolayısıyla şey yapmış konuyu incelemiş,kızımın avukatıyla görüştüler…

Şimdi benim beklentim bu, analizler, ne istiyorsa savcı onlar yapılsın. Yapamadıkları varsa gerekçelerini yazsınlar, türkiye'de veya dünyada nerde yapılıyorsa bize yol göstersinler. Bunu sağlama konusunda kime gitmem lazım kiminle görüşmem lazım veya benim gitmem tabi dikkat çekecek. Ben bu konuda vicdani, insani, kardeşlik arkadaşlık ne dersen de görevimi sana devrediyorum.

Yani jandarma kriminal şu anda süreci tersine çevirecek tarıhı bır konumda. Karşı taarruzu baslatacak tarıhı bır konumda ya bu kararını yazacak veya biz eskimeye devam edeceğiz. Onun için diyorum şu görüşme çok tarihi. Bu konuda ben herkesle görüşürüm. Komutana da çıkarım, genel komutana giderim. Benim görüşmelerim dikkat çekiyor.

Başka biriyle görüşmemi istersen sen süreci daha iyi biliyorsun, görüşürüm. Kriminal laboratuarında anlatabilirim. Boyle benzıyor benzıyor diyip arkasında elliyorum demesinler. Adli tıp kadar olgun olsunlar yani.

Bir sıkıntıları varsa da bizi daha tarafsız baskı altına almayan bir yere yönlendirsinler. Desinler ki şuraya gidin buraya gidin buraya bakın filan desinler. Eğer doğruyu yazamayacaklarsa bizi iyice batırmasınlar. Yazacakları her kelimenin buyuk anlamı var büyük değeri var, yazacakları her kelimenin. Çünkü şeyde zaten yapıyorum ben kamuoyunda açıklama yapıyorum, bugün yaptık talebimiz kabul edildi, bütün işlemlere bakılacak, jandarma kriminale belgeler gönderildi.

Açıklama yapıldı internetlere düşmeyecek. En kötü senaryo kurumla hesaptır, yoksa sivilleri adliyeyi hallettik bir sonraki aşama eğer normal hukuk yoluna girmezsek kurumla hesaplaşmadır. Düşünebiliyor musun? Otuz yıl hizmet ettiğim kurumla atılan bir iftirayı temizlemek için hesaplaşmak zorunda kalacağız. Kim bizim avukatlığımızı yapacak? Muhalefet yapacak, siyasetçiler yapacak. Düşünmesi bile ...birşey. İkinci başkan ile birinci başkana bu konuda çok kırgınım bir kere böyle bir nitelikleri yok. Zaten işi yanlış yöneten onlar.

Hıfzı paşa ile şey zaten kıçındankorkuyorlar savcı, tek başıma yeldeğirmenlerle savaşır gibi savaşıyorum kime karşı başbakana karşı, siyasete karşı, ona karşı buna karşı savaşıyorum eşşek kadar kurum pazarlık yapıyorsa yazık yani. Allahın sivili şerh koyuyorya ya allahın sivili hiç adamla hiç tanışıklığım yok, ortak şeyim yok ortak saldırıya maruz değiliz yani doğru olmasa bile adam tereddüt belirtir ya. Doğruymuş değil doğru, doğru değil ama diyelim ki doğru adam bir tereddüt ifade etmez mi ya? Onun doğru gördüğünü adli tıptan daha mı şey...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89