• BIST 7913.76
  • Altın 1864.371
  • Dolar 28.9774
  • Euro 31.2033
  • İstanbul 9 °C
  • Diyarbakır 9 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 10 °C
  • Berlin 2 °C

İran Dışişleri Bakanı Irak'ta

İran Dışişleri Bakanı Irak'ta
İran Dışişleri Bakanı Menuçehr Mutteki'nin, akciğer kanserinden yaşamını yitiren El Hekim için taziyelerde bulunmak üzere Bağdat'a geldiği bildirildi.

İran Dışişleri Bakanı Menuçehr Mutteki'nin, akciğer kanserinden yaşamını yitiren Irak İslami Yüksek Konseyi (IİYK) lideri Abdülaziz El Hekim ve 19 Ağustostaki saldırılarda ölenler için taziyelerde bulunmak üzere Bağdat'a geldiği bildirildi.

Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, Mutteki'nin, Abdülaziz El Hekim'in yaşamını yitirmesi ve 19 Ağustos tarihinde Bağdat'ta düzenlenen saldırılarda ölenler için taziyelerini sunmak amacıyla bu sabah geldiğini belirtti.

İran'ın Bağdat Büyükelçiliğinden bir kaynak da, Mutteki'nin ziyaretinin bir günlük resmi ziyaret olduğunu, bakanın bu ziyaretinde Iraklı yetkililerle görüşeceğini kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89