• BIST 9277.01
  • Altın 4220.049
  • Dolar 39.1319
  • Euro 44.6643
  • İstanbul 21 °C
  • Diyarbakır 23 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 22 °C
  • Berlin 17 °C

İlaç vermeyen eczacıyı silahla vurdu

İlaç vermeyen eczacıyı silahla vurdu
Mersin'in Tarsus ilçesinde bir eczacıyı iş yerinde silahla yaralayan zanlı yakalandı. Silahlı saldırı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, İsa Y. (33) isimli şahıs, Şehitmustafa Mahallesi, Mersin Caddesi üzerinde bulunan Bulvar Eczanesi'ne geldi. Anemi hastası olan İsa Y. parasının olmadığını belirterek eczacı Reşit Tok'tan ilaç istedi. İsa Y., kendisine ilaç vermeyen eczacı ile tartıştı. Tartışma sonrasında İsa Y. üzerindeki silahı çıkarıp eczacının kafasına sıktı ve olay yerinden kaçtı. Çevredeki esnafın durumu 112 Acil Servis ekipleri ve polise bildirmesi ile ekipler olay yerine geldi.

Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı Tarsus Devlet Hastanesine kaldırdılar. Olaydan sonra firar eden saldırgan İsa Y. polislerin takibi sonucu Mersin'in girişinde kısa sürede yakaladı.

Saldırgan İsa Y. sorgulamasının ardından mahkemeye sevk edildi. Silahlı saldırı, eczanede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

12803

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
    ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İlke Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 261 34 89